Project Description

Vrouw | 30 jaar | 167 cm

Woont in de gemeente Alblasserdam

Bij deze spontane, goed verzorgde vrouw (donker lang haar, volslank) is het glas altijd halfvol. 

Ze werkt als verpleegkundige in het ziekenhuis en ook in haar vrije tijd staat ze graag voor anderen klaar. Ze zit niet graag stil en verzint altijd wel iets leuks om te doen. Ze is al jaren lid van een koor, zit ook in het bestuur en geniet erg van het zingen en de gezelligheid met elkaar. Verder leest ze graag romans.

Ze komt uit een warm gezin met vier kinderen en woont nog thuis. In de vakanties gaat ze vaak met haar familie naar hun vakantiehuis in Nederland. Daar geniet ze van. Maar naar het buitenland of thuisblijven vindt ze ook helemaal goed.

Qua karakter is ze eerlijk, direct en soms wat impulsief. Ze maakt makkelijk een praatje, maar laat niet altijd het achterste van haar tong zien. Verder is ze oplossingsgericht, flexibel en nuchter. Ze houdt van routine, maar ook van spontane acties. Normen en waarden zijn erg belangrijk voor haar.

De man (± 30-37 jaar) die ze zoekt is, zoals ze het zelf zegt, een “echte man”. Stoer, maar ook lief. Hij is stabiel, staat stevig in zijn schoenen en neemt graag de leiding. Een man die, naast het gezellige praatje, ook bij haar de gevoelige snaar kan raken. Hij heeft een reformatorische achtergrond.

Er voor elkaar zijn, maar elkaar ook de ruimte geven om zelf dingen te ondernemen. Dat is hoe ze het voor zich ziet. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna nemen wij snel contact met je op!