Vrouw | 30 jaar | 167 cm

Woont in de Bommelerwaard

Deze leuke vrouw (volslank, donker lang haar) werkt als verzorgende IG in een verpleeghuis bij haar in de buurt. Ze woont al een tijd op zichzelf en is gek op haar hond en twee katten.

In haar vrije tijd vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, een mooi boek te lezen of in haar tuin te rommelen. Ook doet ze graag een bord- of kaartspel. Verder vindt ze het leuk om voor anderen te koken en steeds nieuwe recepten uit te proberen. Maar ze is ook altijd in voor een dagje shoppen met een vriendin.  Ze luistert graag muziek en zingt in een reformatorisch jongerenkoor.

Ze is zorgzaam en staat graag voor anderen klaar. Regelmatig doet ze vrijwilligerswerk voor (oudere) mensen die hulp nodig hebben. Je kunt haar verder omschrijven als gevoelig, geduldig en oprecht. Ze is een tikkeltje bescheiden en heeft niet vaak het hoogste woord, maar ze is ook niet bang om haar mening te geven. Ze houdt van een rustig leven, maar zoekt wel graag anderen op. Het meest op haar gemak is ze in een vertrouwd klein gezelschap. Ze is lid van de Hersteld Hervormde Kerk en houdt van vaste waarden en tradities.

Ze zoekt een rustige en stabiele man (± 28-36 jaar). Hij is nuchter, geduldig, staat stevig in zijn schoenen en kan goed luisteren. Qua uiterlijk heeft ze geen specifieke wensen, zolang hij er maar verzorgd uitziet. Wel vindt ze het fijn als hij van dieren houdt of ze accepteert.   

Tijd en aandacht voor elkaar hebben, elkaar in je waarde laten en alles met elkaar delen, dat is wat ze belangrijk vindt in een relatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!