Vrouw | 31 jaar | 168 cm

Woont in gemeente Molenlanden

Deze leuke, goed verzorgde vrouw werkt al jaren als wijkverpleegkundige. Na haar opleiding hbo Verpleegkunde is ze dit werk gaan doen en nog steeds doet ze het met plezier. Ze heeft er ook neventaken bij en die combinatie maakt haar werk dynamisch en divers.

Ze woont in een sfeervol en gezellig huis, samen met haar dochtertje. Zelf komt ze uit een fijn, stabiel en nuchter plattelandsgezin. Haar ouders, broers en zussen wonen allemaal in de buurt en ze zien elkaar geregeld.

Ze is voor veel dingen in en vindt het bijvoorbeeld erg leuk om met vriendinnen een dagje weg te gaan. Een mix van winkelen, museum en een terrasje is favoriet. Ze houdt van muziek (christelijk en pop) en bezoekt af en toe een concert. Daarnaast doet ze wekelijks aan fitness en in de winter paddelt ze regelmatig met collega’s. Ook vindt ze het heerlijk om soms even niks te moeten. Dan leest ze een boek of kijkt ze een leuke serie.

Ze gaat graag op vakantie en gaat dan vaak naar landen rond de Middellandse Zee. Daarbij houdt ze van de afwisseling van actief en relaxed. Wintersport vindt ze ook leuk.

Haar kerkelijke achtergrond is PKN en ze is ook actief binnen de kerk. Ze helpt graag bij het organiseren van allerlei activiteiten, zoals de rommelmarkt. Ook heeft ze een leuke groep leeftijdsgenoten in de gemeente, waarmee ze regelmatig iets gaat drinken.

Qua karakter kun je haar omschrijven als spontaan en open, maar ze is ook een denker en daardoor soms wat gereserveerd. Ze is zelfstandig en heeft alles prima voor elkaar. Ze doet veel op ‘boerenverstand’, maar soms is ze ook een tikkeltje onzeker. Verder is ze positief ingesteld, gevoelig, zorgzaam, bescheiden en lief.

De man (± 31-38 jaar) die ze zoekt is zoals ze zelf zegt ‘een stabiele en vlotte vent’. Hij is zelfstandig, heeft oog voor anderen en kan initiatief nemen. Hij zorgt goed voor zichzelf en ziet er verzorgd uit. Zijn kerkelijke achtergrond is enigszins vergelijkbaar.

Tijd en aandacht voor elkaar, samen lachen, maar ook een goed gesprek kunnen voeren. Rustig aan steeds verder naar elkaar toe groeien en dan met elkaar een mooie toekomst opbouwen, dat is wat zij graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!