Vrouw | 34 jaar | 173 cm

Woont in gemeente Ede

Deze vriendelijke vrouw vindt het fijn om er voor anderen te zijn. Ze werkt als verpleegkundige in de thuiszorg en geniet van het contact met de cliënten in combinatie met het maken van het rooster voor het team waarin ze werkt.

Ze houdt van huiselijkheid en functioneert het beste als ze routine heeft en stabiliteit. Na haar werk vindt ze het heerlijk om te wandelen met haar hond. Als ze een dag thuis is, start ze graag rustig op. Daarna doet ze wat in huis, doet ze een boodschap en spreekt af met familie of vrienden. Maar ze kan ook genieten van even televisie kijken of lezen, alhoewel dat laatste er vaak alleen maar van komt op vakantie. Ze is creatief en maakt sieraden voor een goed doel. Verder houdt ze van natuur en cultuur. Ze heeft al diverse citytrips gemaakt.

Ze is lid van een PKN-gemeente en doet regelmatig vrijwilligerswerk voor christelijke bands. Dit varieert van gastvrouw zijn tot kaartcontrole en cd-verkoop.

Qua karakter kun je haar omschrijven als redelijk introvert. Ze is bescheiden en kijkt vaak eerst even de kat uit de boom. Daarnaast is ze positief ingesteld en vrolijk, maar niet uitbundig. Ze is zorgzaam en een echte aanpakker. Ze is attent en staat bij haar vrienden en familie bekend als degene die altijd even een berichtje of kaartje stuurt. Ze is ook gek op haar neefjes en nichtjes.

De man (± 33-40 jaar) die bij haar past is sociaal en praat makkelijk. Hij is positief ingesteld, loyaal, zorgzaam en respectvol. Hij kan initiatief nemen en heeft zijn zaakjes op orde. Hij is meer een doener dan een denker. En hij komt bij voorkeur uit het midden van het land.

Je thuis voelen bij elkaar en elkaar in je waarde laten. Tijd en aandacht voor elkaar hebben, maar de ander ook ruimte geven om eigen dingen te doen. Dat is wat ze graag zou willen in een relatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!