Man | 53 jaar | 178 cm

Woont in gemeente Woudenberg

Deze vriendelijke en goed verzorgde man heeft een heftige tijd achter de rug. Hij heeft in het leven veel verloren, maar is ook enorm sterk en gaat nu als een ander persoon door het leven. Hij zegt het zelf zo: “Ik heb een rugzak, maar ik heb alles weer op orde en genoeg gereedschap in mijn rugzak om hiermee om te gaan”.  

In het dagelijkse leven is hij zelfstandig slager. Verder geeft hij af en toe voorlichting op scholen en in kerken en daar wil hij graag meer mee gaan doen. Concrete plannen heeft hij hier al voor.

Hij is gescheiden en heeft twee volwassen kinderen, waar hij enorm trots op is. Familie is erg belangrijk voor hem. Regelmatig gaat hij bij zijn zussen of broer eten of een bakkie doen. Hij houdt echt van gezelligheid en heeft een groot sociaal netwerk.

In zijn vrije tijd doet hij aan fitness en tafeltennis, maar hij vindt het ook heerlijk om buiten te zijn. Verder is hij enorm zelfstandig. Hij heeft zijn huis prima op orde, draait nergens zijn hand voor om en vindt het ook leuk om te koken. Qua vakanties houdt hij van mooie natuur en cultuur, maar hij kan ook genieten van een kopje koffie met een lekker appeltaartje op een leuk terras. 

Geloof is de laatste jaren enorm belangrijk voor hem geworden. Hij is lid van de PKN-gemeente (GB) in zijn woonplaats en ook betrokken bij deze gemeente. Hij zit in de leiding van de club en helpt bij activiteiten. 

Je kunt hem verder omschrijven als hartelijk, sociaal en opgewekt. Hij is nuchter, maar ook gevoelig en vindt verdieping fijn. Hij is betrouwbaar en puur en laat zeker niet over zich heen lopen. Hij is makkelijk in de omgang, staat voor veel dingen open en kan ook snel schakelen. Daarnaast is hij zorgzaam en staat hij graag voor anderen klaar. Maar hij kan ook goed ontspannen en genieten van soms hele eenvoudige dingen.

De vrouw (± 45-55 jaar) die hij zoekt is empathisch en praat makkelijk. Ze weet goed wat ze wil en is open en eerlijk. Ze is goed verzorgd. Haar kerkelijke achtergrond is enigszins vergelijkbaar.

Samen die echte verbinding ervaren in alle openheid en eerlijkheid. Tijd en aandacht voor elkaar, maar daarnaast elkaar ook ruimte geven voor eigen dingen. Rustig aan een mooie vriendschap opbouwen en daarna wellicht een fijne relatie. Daar kijkt hij naar uit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!