Man | 83 jaar | 179 cm

Woont in de Krimpenerwaard

Deze goed verzorgde en attente man heeft het goed, maar hij mist een liefdevolle vrouw naast zich.

Hij is weduwnaar en heeft een goede band met zijn vier zoons, schoondochters en (achter)kleinkinderen. Verder heeft hij regelmatig contact met zijn broer en zus.

Hij komt uit een schippersfamilie. In zijn werkzame leven was hij schipper en walkapitein bij een rederij.

In het dagelijks leven maakt hij graag een ritje met zijn auto naar de waterkant om schepen te bekijken en een kopje koffie te drinken. Verder rijdt hij ook geregeld naar het bos om een kleine wandeling te maken en van de natuur te genieten. Daarnaast vindt hij het leuk om spelletjes te spelen en is dan ook best fanatiek.

Hij rookt iedere dag twee sigaartjes op zijn balkon en geniet van zijn wijntje bij het eten.

Hij houdt van gezelligheid en gaat graag op vakantie. Een groepsreis met het vliegtuig is favoriet.

Hij staat graag voor anderen klaar en is zeker niet te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken. Hij is vrijwilliger in een verzorgingstehuis en huismeester van het appartementencomplex waar hij woont.

Qua karakter kun je hem omschrijven als hartelijk en opgewekt. Hij is nuchter, maar ook gevoelig. Verder is hij netjes en geordend. Hij is stabiel, soms wat impulsief en niet bang om zijn mening te geven. Hij houdt van vaste waarden en normen, maar denkt wel breder.

Hij zoekt een charmante en gezellige vrouw (± 66-81 jaar) om lief en leed mee te delen. Ze is zorgzaam en ondernemend en heeft een reformatorische achtergrond. Samen genieten en een fijne tijd hebben, dat is wat hij graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!