Vrouw | 39 jaar | 173 cm

Woont in Gelderland

Deze stijlvolle, ondernemende vrouw heeft een brede interesse in mensen, geloof en politiek. Ze werkt als projectleider. Ze is ambitieus en geniet van ondernemen met sociale winst.

Ze is lid van een reformatorische gemeente in haar woonplaats en ook betrokken bij divers kerkelijk werk. 

In haar vrije tijd houdt ze van buiten zijn, lezen en koken. Als ze uit eten gaat, doet ze dit liever af en toe culinair, dan vaak eenvoudig. Daarnaast sport ze wekelijks met een personal trainer. En ze is gek op haar nichtjes en neefjes, die ze regelmatig ergens mee naar toe neemt of bij haar thuis uitnodigt.

Ze heeft veel van de wereld gezien. Als ze op vakantie gaat, vindt ze het leuk om een land te verkennen. Een combi van actief, natuur, cultuur, zee en fijne mensen is favoriet.

Ze spreekt regelmatig af met haar vriendinnen en is een familiemens. Ze houdt van gezelligheid en spontane acties, is meelevend en loyaal en zorgt graag voor anderen. Maar ze kan soms ook een tikkeltje gereserveerd zijn en eerst de kat uit de boom kijken. Verder is ze krachtig, intelligent, adrem, gevoelig, nuchter en zorgvuldig. Af en toe vindt ze zichzelf té perfectionistisch. Normen en waarden zijn erg belangrijk voor haar. Ze is traditioneel, maar ook open en avontuurlijk.

De man (± 35-50 jaar) die ze zoekt is kerkelijk betrokken, liefdevol, krachtig en ondernemend. Hij is nuchter, heeft ruggengraat, is open en kan ook goed luisteren. Hij is breed geïnteresseerd en houdt van diepgang, maar is niet té filosofisch ingesteld. Hij heeft een verzorgd uiterlijk. Ze ziet ernaar uit om met hem een mooie toekomst op te bouwen waar geloof, kerk en de verbinding met elkaar centraal staat.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!