Vrouw | 33 jaar | 178 cm

Woont in de gemeente Ede

Deze leuke vrouw (donkerblond halflang haar, normaal postuur) is verpleegkundig specialist in het ziekenhuis. Ze werkt regelmatig en geniet van de afwisseling die deze functie met zich meebrengt.  

Ze houdt van gezelligheid en spreekt graag af met haar vrienden of zussen. Ze houdt van koken en nodigt ook regelmatig iemand uit om te komen eten. En ze is creatief. Ze vindt het heerlijk om het in huis knus en gezellig te maken en draait haar hand niet om voor een zelfverzonnen project. Verder pakt ze regelmatig haar mountainbike om een rondje door het bos te fietsen. 

Als ze op vakantie gaat, gaat ze het liefst naar landen met mooie (ruige) natuur. Ze houdt van avontuur, kamperen en rondreizen.    

Qua karakter kun je haar verder omschrijven als actief, ondernemend, intelligent, zorgzaam, nuchter en makkelijk in de omgang. Als ze ergens voor gaat, dan gaat ze er ook voor.

De man (± 27-37 jaar) die bij haar past is empathisch, sociaal en avontuurlijk. Hij is positief ingesteld en kan ook initiatief nemen. Ze vindt het belangrijker dat hij met God leeft dan uit welke kerk hij komt.

Alles met elkaar delen, maar elkaar ook de ruimte geven om los van elkaar dingen te ondernemen. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!