Man | 29 jaar | 170 cm

Woont in regio Rotterdam

Deze leuke blonde man wist al vroeg dat hij later wilde varen. Niet zo gek dat hij nu binnenvaartschipper is op zijn eigen schip. Hij is veel van huis, maar geniet echt van het buitenleven, de natuur en het water.

Een aantal jaren geleden is hij gescheiden en hij heeft een pittige tijd achter de rug. Om het weekend heeft hij de zorg voor zijn twee dochters en daar geniet hij enorm van.  

In zijn vrije tijd leest hij graag een verdiepend boek of maakt hij een wandeling met zijn hond. Verder zit hij op pianoles en vindt het leuk om dit verder onder de knie te krijgen.

Hij is een harde werker, is nuchter, doelmatig en energiek. Maar ook hartelijk en opgewekt. Daarnaast is hij ook gevoelig, bedachtzaam, betrouwbaar en stabiel. Hij houdt wel van wat diepgang en heeft altijd het beste met anderen voor. 

Hij is lid van een Gereformeerde Gemeente. Normen en waarden vindt hij erg belangrijk.

De vrouw (± 22-30 jaar) die hij zoekt is lief en zorgzaam. Maar ze is ook hartelijk, spontaan en open en kan zich goed uiten. Ze kan serieus zijn, maar houdt ook van een geintje. En ze houdt wel van aanpakken. Ze heeft een verzorgd uiterlijk. Het zou fijn zijn als zij open staat voor een leven op het water, maar het is geen must.

Er voor elkaar zijn, tijd en aandacht voor elkaar hebben, maar elkaar ook de ruimte geven om zelf dingen te ondernemen. Dat is wat hij fijn vindt in een relatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik snel contact met je op!