Vrouw | 43 jaar | 180 cm

Woont in regio Zwolle

Deze sympathieke vrouw heeft alles prima voor elkaar. Ze woont in een fijn huis en heeft een leuke baan bij een kleinschalig administratiekantoor. Hier richt ze zich met name op salarisadministratie en alles wat daarbij komt kijken. Ze is gedreven en houdt van de korte lijntjes en de afwisseling in haar werk.

Ze komt uit een warm, liefdevol en hecht gezin en heeft nog steeds veel contact met haar familie. Ze wonen allemaal bij haar in de buurt, dus regelmatig gaat ze even bij hen langs. Ook haar vriendinnen zijn enorm belangrijk voor haar. Omdat zij niet allemaal dichtbij wonen, spreekt ze regelmatig met hen af voor bijvoorbeeld een wandeling of een dagje naar een leuke stad. Een lekkere lunch op een terras of een etentje in een gezellig restaurant hoort daar zeker bij. Verder vindt ze het leuk om in haar vrije tijd te fietsen, te lezen en te puzzelen. Ze luistert ook graag muziek of een podcast. Ze houdt van gezelligheid, maar kan ook echt genieten van thuis zijn en even niets moeten.

In de loop van de jaren is ze steeds avontuurlijker geworden. Ze heeft al veel mooie reizen gemaakt en nog steeds vindt ze dit erg gaaf om te doen. Rondreizen met mooie natuur en cultuur zijn favoriet. Het liefst wil ze dan niets missen, wat soms ook haar valkuil is. 

Ze is lid van de Hersteld Hervormde Kerk in haar woonplaats en is kerkelijk betrokken. Vroeger heeft ze veel jeugdwerk gedaan, maar daar is ze een paar jaar geleden mee gestopt.  

Qua karakter kun je haar omschrijven als hartelijk, maar ook een tikkeltje introvert. Ze is meer van het 1 op 1-contact dan van de grote groepen. Ze houdt van een veilige en stabiele basis, maar ze is ook flexibel en kan snel schakelen. Ze is nuchter, maar ook gevoelig. Soms kan ze leeuwen en beren op haar weg zien, maar deze kunnen dan ook wel weer snel weg zijn. Daarnaast is ze enorm loyaal, zorgzaam en empathisch. Ze is betrokken en staat graag voor anderen klaar.

De man (± 40-52 jaar) die ze zoekt is sociaal, oprecht en positief ingesteld. Hij is een makkelijke prater en kan initiatief nemen. Hij is doortastend en kan goed relativeren. Hij hoeft zeker niet reislustig te zijn. Wat ze wel fijn vindt is dat zijn kerkelijke achtergrond enigszins vergelijkbaar is, alhoewel ze ook zeker over kerkmuren heen kijkt.  

Alles samen delen, die echte verbinding ervaren, maar elkaar ook ruimte geven voor eigen dingen. Dat is waar ze naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!