Vrouw | 31 jaar | 160 cm

Woont op de Veluwe

Deze goed verzorgde, blonde vrouw heeft een open en warme persoonlijkheid en praat makkelijk. Ze werkt in een ziekenhuis en geniet vooral van de afwisseling tussen het begeleiden van patiënten die opgenomen zijn en die op het spreekuur komen. Daarnaast volgt ze een studie psychologie, omdat ze het ook erg leuk vindt om iets nieuws te leren.

Ze is opgegroeid in een nuchter en stabiel gezin en heeft een goede band met haar zussen en broer, die allemaal in de buurt wonen. Zelf woont ze in een leuk appartement met een heerlijk dakterras, dichtbij het bos en het dorp.

In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met familie of vrienden af te spreken. Verder gaat ze een paar keer per week naar de sportschool. Ook zit ze sinds kort op pianoles, wat ze erg leuk vindt. Ze houdt van gezelligheid en vindt het heerlijk om voor en met anderen te koken, met een vriendin iets te drinken of een museum te bezoeken. Maar ze kan ook genieten van een avondje lekker op de bank met een zak chips.

Als ze op vakantie gaat, houdt ze van een mix tussen ontspanning en cultuur. Ze is niet enorm reislustig, maar heeft de meeste landen in Europa wel gezien. Ze geniet wel echt van een goed hotel met een beetje luxe.

Qua karakter kun je haar omschrijven als sociaal en hartelijk, alhoewel ze soms ook eerst even de kat uit de boom kijkt. Ze heeft een rijke fantasie, heeft oog voor detail en mooie dingen. Ze is een gevoelsmens en houdt van diepgang. Verder is ze gedreven, zorgvuldig, soms een tikkeltje eigenwijs, maar ook geduldig. Daarnaast is ze zorgzaam en loyaal en kan ze veel geven. Soms vindt ze het lastig om zelf hulp te vragen en haar grenzen te bewaken.

De man (± 29-38 jaar) die ze zoekt is sociaal, liefdevol en nuchter en staat stevig in zijn schoenen. Hij is makkelijk in de omgang en kan initiatief nemen. Hij kan goed communiceren en heeft oog voor de mensen om hem heen. Ze vindt EQ belangrijker dan IQ. Hij is lid van een traditionele reformatorische kerk en vindt inhoud belangrijker dan vorm. Ze heeft geen voorkeur voor een bepaald type man. Wel vindt ze het fijn als hij goed verzorgd is en een gezonde levensstijl heeft.

Elkaar eerst rustig leren kennen en dan wellicht samen een mooie toekomst opbouwen. Alles met elkaar delen en die echte verbinding ervaren, maar niet alles met elkaar doen. Dat is hoe ze het voor zich ziet.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!