Man | 37 jaar | 183 cm

Woont in gemeente Vlaardingen

Als je deze man met één woord moet omschrijven, dan is dat loyaal. Trouw aan familie, werk en vrienden.
Hij werkt op de financiële administratie van een groot transportbedrijf. Na de middelbare school deed hij een ICT-opleiding, werkte bij een IT-bedrijf en is daarna de administratie in gerold. Dit bevalt hem erg goed. Hij houdt van de uitdaging en is ook gedreven in zijn werk.

Hij is opgegroeid in een fijn en open gezin en heeft drie zussen. Hij heeft een goede band met zijn familie. Hij woont op zichzelf, maar gaat regelmatig nog even bij z’n ouders langs, die vlakbij wonen.

Als hij vrij is, gaat hij er graag op uit. Bij familie op bezoek, de stad in of naar een leuk informatief museum in de buurt. Hij houdt ook van wandelen en doet af en toe mee aan een wandelevenement. ’s Avonds pakt hij graag een boek (geschiedenis, biografieën, christelijke romans) of kijkt hij even televisie (nieuws, actualiteiten, voetbal, detective). Op vakantie geniet hij het meest van de combinatie van actief bezig zijn (wandelen, museum etc.) en een dag rustig aan doen.
Hij is lid van de CGK-gemeente in zijn woonplaats.

Qua karakter kun je hem verder omschrijven als hartelijk en vriendelijk, alhoewel hij in nieuwe situaties wel eerst even de kat uit de boom kijkt. Verder is hij stabiel, zorgzaam, nuchter en positief ingesteld. Hij is rustig en bescheiden, maar kan ook zeker zijn mening geven. Hij is precies en vindt structuur en een vaste basis fijn.

De vrouw (± 30-40 jaar) die bij hem past is rustig, maar praat wel makkelijk. Ze is actief en vindt het ook leuk om iets te ondernemen. Ze is breed geïnteresseerd en houdt wel van wat diepgang.

Een gelijkwaardige relatie waarin je samen leuke dingen doet, maar elkaar ook de ruimte geeft. Elkaar vertrouwen en alles delen. Dat is wat hij graag wilt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!