Vrouw | 65 jaar | 183 cm

Woont in regio Rotterdam

Deze sympathieke en krachtige vrouw (normaal postuur, donkere krullen) heeft een open uitstraling en maakt makkelijk contact. Ze is werkzaam geweest in de hulpverlening. Onlangs is ze bewust gestopt met werken om meer te kunnen genieten van het vrijwilligerswerk wat spontaan op haar pad komt.

Ze houdt van verbondenheid en gezelligheid en heeft een fijn sociaal netwerk. Ze houdt van koken, lezen, muziek luisteren (klassiek, psalmen), zingen en in haar tuin bezig zijn. Ze gaat er graag op uit en is altijd in voor een strand- of stadswandeling, een rondje fietsen door de polder, een museumbezoek, een etentje of een kopje koffie op een terras. Daarnaast heeft ze jaren fanatiek geskied.

Qua karakter kun je haar verder omschrijven als hartelijk, open en direct. Ze staat voor wat ze zegt en weet wat ze wil, maar hoeft zeker niet altijd op de voorgrond te staan. Daarnaast is ze ook zorgvuldig en doelgericht. Positief, nuchter, stabiel, gevoelig, attent en zorgzaam. Ze staat open voor nieuwe dingen, is initiatiefrijk, breed georiënteerd en geïnteresseerd in anderen. Ze houdt van vaste normen en waarden, met name qua inhoud, maar is af en toe ook kritisch en uitgesproken.

De man (± 60-68 jaar, hbo/wo-denkniveau) die ze zoekt is sociaal, evenwichtig en trouw. Hij heeft een positieve instelling, is sportief en verzorgd. Verder heeft hij een brede interesse en de nodige diepgang. Hij kan initiatief nemen, vindt het niet vervelend om ergens moeite voor te doen en is iemand waar ze mee kan sparren.

Een gelijkwaardige relatie, elkaar aanvullen, samen leuke dingen doen en tijd en aandacht aan elkaar geven. Dat is hoe ze het voor zich ziet.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!