Vrouw | 29 jaar | 176 cm

Woont in gemeente Voorschoten

Deze hartelijke, kleurrijke en intelligente vrouw deed na het gymnasium een studie biologie. Ze wil graag iets voor mensen betekenen en dat lukte niet in haar vakgebied. Momenteel werkt ze bij een overheidsinstantie. Naast haar werk gaat ze binnenkort theologie studeren, waar ze enorm veel zin in heeft. 

Ze is opgegroeid in een fijn en hecht gezin en heeft een jongere broer en zus. Ze woont op zichzelf in een leuk appartement en is gek op huisdieren. Haar kerkelijke achtergrond is PKN.

In haar vrije tijd doet ze aan conditietraining in de sportschool en is ze regelmatig in het zwembad te vinden. Ze geeft ook zwemles bij de plaatselijke zwemvereniging. Muziek is voor haar erg belangrijk. Ze zit op een koor, waar voornamelijk klassiek werk wordt gezongen. Ze kan zelf goed zingen, maar ze luistert ook graag naar een klassieke radiozender of (muziek)podcast. Verder borduurt en leest ze graag en af en toe kijkt ze televisie. Wie is de Mol en The Repair Shop zijn favoriet. Haar ideale vakantie brengt ze het liefst door in een hutje op de hei met een boek en elk dag een stuk lopen of fietsen. Ze houdt van rust, maar ook van gezelligheid. Ze heeft een fijn sociaal netwerk.

Qua karakter kun je haar omschrijven als hartelijk en opgewekt, maar ook bescheiden. Ze heeft een ontspannen levensstijl en houdt van een rustig leven. Ze is nuchter, maar ook gevoelig. Daarnaast is ze zorgvuldig, bedachtzaam en stabiel, maar ook oprecht en direct. Ze is zorgzaam en staat graag voor anderen klaar. 

De man (± 27-37 jaar) die ze zoekt is rustig, zorgzaam en flexibel. Hij is open en oprecht en kan goed communiceren. Hij is een ‘volwassen’ man en houdt wel van wat diepgang op z’n tijd. Zijn kerkelijke achtergrond is enigszins vergelijkbaar.

Alles delen, maar niet alles samen doen. Elkaar helpen en genieten van de mooie momenten samen. En dan wellicht een fijne toekomst opbouwen met elkaar. En als ze daarvoor de Randstad uit moet, is dat geen probleem voor haar. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!