Vrouw | 41 jaar | 181 cm

Woont in de gemeente Elburg

Deze introverte en rustige vrouw is in het dagelijks leven postbezorger in de regio waar ze woont. Ze komt uit een leuk en gezellig gezin en loopt regelmatig even bij haar ouders aan die in de buurt wonen.

Ze houdt erg van de natuur en maakt ook graag een wandeling. Wel het liefst samen met iemand. Verder is ze altijd in voor een bordspel. Maar ze vindt het ook heerlijk om ’s avonds op de bank te zitten en ontspannen televisie te kijken.

Ze is gescheiden, woont alleen en heeft vier kinderen. Ze heeft veel meegemaakt, maar heeft nu de rust gevonden om weer verder te gaan.

Je kunt haar omschrijven als een zorgzame vrouw. Oprecht, bedachtzaam en een echte doorzetter. Ze is geen grote prater en kijkt vaak eerst de kat uit de boom, maar als ze zich veilig voelt, laat ze zien wie ze echt is. ‘Gewoon’ is voor haar goed genoeg. Ze is lid van de CGK.

De man (± 39-46 jaar) die ze zoekt is rustig, oprecht en betrouwbaar. En zoals ze zelf zegt ‘een man zonder bombarie’. Hij weet van aanpakken en kan initiatief nemen. En hij houdt wel van een lolletje.

Een gelijkwaardige en liefdevolle relatie waar tijd en aandacht voor elkaar is, maar ook ruimte voor eigen dingen. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!