Project Description

Vrouw | 33 jaar | 165 cm

Woont in de gemeente Goes

Deze mooie blonde vrouw werkt als HR Adviseur bij een woonboulevard. Ze heeft al een aantal relaties achter de rug, maar neemt nu bewust de stap om een partner te vinden die écht bij haar past.

Ze is introvert en heeft af en toe echt even tijd voor zichzelf nodig. Maar ze houdt ook van avontuur en gezelligheid en vindt het leuk als ze daar door anderen in meegenomen wordt. Ze is creatief en houdt van zingen. In haar tienerjaren zat ze in een bandje en later zong ze voorin de kerk. Nu zingt ze nog graag tijdens de afwas. Ze is lid van een evangelische gemeente.

Gewoon is voor haar vaak ook goed genoeg. Ze vindt het leuk om uit eten te gaan, maar een frietje bij de snackbar om de hoek is ook lekker. Ze is altijd in voor een vakantie naar het buitenland, maar kan ook echt genieten van een weekendje weg in Nederland.

Verder kun je haar omschrijven als hartelijk, zorgvuldig, gevoelig, fantasievol en soms een tikkeltje eigenwijs. Ze heeft een brede interesse en vindt het heerlijk om te filosoferen. 

De man (± 28-40 jaar) die ze zoekt is empathisch en nuchter. Hij kan goed luisteren en durft initiatief te nemen. En ze vindt het erg leuk als hij gevoel voor humor heeft. Hij hoeft niet in Zeeland te wonen.

Tijd en aandacht hebben voor elkaar, samen lachen en regelmatig een goed gesprek voeren, dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna nemen wij snel contact met je op!