Vrouw | 32 jaar | 159 cm

Woont in regio Utrecht

Deze leuke, actieve vrouw werkt momenteel als huisarts in opleiding bij een huisartsenpraktijk. Na haar studie geneeskunde heeft ze als arts in het ziekenhuis gewerkt en deed ze promotieonderzoek. Inmiddels werkt ze in een huisartsenpraktijk, waar ze geniet van de afwisseling en contacten met de patiënten.

Ze is in Friesland opgegroeid in een warm, betrokken en hecht gezin en heeft nog steeds veel contact met haar familie, die erg belangrijk voor haar is. Voor haar studie verhuisde ze naar Utrecht en daar woont ze nog steeds, nu in een ruim appartement met mooi uitzicht.

Van huis uit ging ze naar een evangelische gemeente en momenteel is ze lid van een baptistengemeente. Ze vindt persoonlijk geloof belangrijk en ze vindt het fijn om dit met anderen te delen. Ze is filosofisch aangelegd en houdt van diepgang.

In haar vrije tijd is ze graag actief bezig. Ze voetbalt sinds haar studententijd in een leuk damesteam, gaat iedere week zwemmen, maakt graag een wandeling in het bos en in de zomer doet ze aan wielrennen en kitesurfen. Ze kan er ook echt van genieten om iets lekkers te koken voor vrienden of om een spelletjesavond met ze te houden. Ze vindt het af en toe ook heerlijk om even tijd voor zichzelf te hebben. Dan leest ze graag een mooi boek en/of luistert ze muziek, dit varieert van country en jazz, tot gospel en licht klassiek.

Als ze op vakantie gaat, gaat ze vaak met vriendinnen of familie. Ze vindt het heerlijk om dan veel buiten te zijn, zoals rondtoeren met een tentje door Noorwegen of een huttentrektocht in de bergen. Maar ze kan ook zeker genieten van wat luxe en ontspanning tijdens bijvoorbeeld een mooie stedentrip.

Qua karakter kun je haar omschrijven als positief ingesteld, actief, open en stabiel. Ze is zorgzaam, betrokken en geïnteresseerd in anderen. Ze is integer en loyaal en kan soms ook perfectionistisch zijn, wat ze vooral zelf lastig vindt. Verder is ze gedreven en ook bedachtzaam.

De man (± 28-42 jaar) die zij zoekt is open-minded, empathisch en maakt makkelijk contact. Hij is intelligent en ambitieus in de zin van dat hij ervan houdt om echt ergens voor te gaan. Daarnaast is hij actief en positief ingesteld. Hij kan goed communiceren en houdt ook van een goed gesprek.

Elkaar steeds beter leren kennen en elkaar uitdagen en inspireren. Elkaar de vrijheid geven om zelf dingen te ondernemen, maar ook samen genieten van het leven en een mooie toekomst opbouwen. Dat is hoe ze het voor zich ziet.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!