Man | 35 jaar | 185 cm

Woont in gemeente Papendrecht

Deze vriendelijke, goed verzorgde man werkt als relatiebeheerder bij een accountantsbureau. Hij begon de studie accountancy voor de cijfers, maar ontdekt steeds meer dat hij de menselijke kant, de contacten en het coachen van de klanten en collega’s nog interessanter vindt. Hierin is hij zichzelf flink aan het ontwikkelen en hij geniet daarvan.

Hij komt uit een fijn gezin en is de jongste van vier kinderen. Het geloof, doorzetten en oog voor de mensen om je heen zijn waarden die hij van zijn jongs af aan heeft meegekregen en nog steeds belangrijk voor hem zijn. 

Hij is lid van een Hervormde gemeente (PKN-GB), is kerkelijk betrokken en vindt het fijn om met het geloof bezig te zijn. Hij heeft een brede interesse en verdiept zich ook graag in onderwerpen als filosofie, economie en psychologie.

In zijn vrije tijd is hij graag actief bezig. Hij is lid van een schaatsvereniging en traint meerdere keren per week (schaatsen en wielrennen). Daarnaast vindt hij het ook gaaf om af en toe aan een mooi sportevenement (voor bijvoorbeeld een goed doel) deel te nemen. Hij vindt het heerlijk om op die manier zijn hoofd leeg te maken en te ontspannen, maar hij geniet ook van de gezelligheid met zijn sportvrienden. Daarnaast houdt hij ook echt van lekker eten en vindt hij het leuk om nieuwe gerechten uit te proberen. Verder is hij penningmeester van de bassischool in zijn woonplaats.

Qua karakter kun je hem omschrijven als sociaal, hartelijk, energiek, avontuurlijk, enthousiast, fantasievol en een echte doorzetter. Hij is rustig in de omgang en is empathisch, opmerkzaam, open en gevoelig. Hij houdt van analyseren, is oplossingsgericht en gaat graag de diepte in. Verder is hij soms wat chaotisch en rusteloos. Bij hem is het vaak alles of niks. 

De vrouw (± 25-35 jaar) die hij zoekt is open, oprecht en stabiel. Ze is een zelfstandige en intelligente vrouw die stevig in haar schoenen staat en goed kan communiceren. Ze heeft een gezonde dosis pit, maar is ook lief en empathisch. Haar kerkelijke achtergrond is enigszins vergelijkbaar.

Hij kijkt uit naar een gelijkwaardige relatie, waarin je samen die emotionele en intellectuele verbinding ervaart, maar elkaar ook uitdaagt en afremt. En daarnaast de ander tijd en aandacht geeft, maar ook de ruimte om eigen dingen te ondernemen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!