Vrouw | 37 jaar | 175 cm

Woont in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Deze leuke, intelligente vrouw heeft zich, na haar studie Bestuurskunde, flink opgewerkt en is momenteel coördinator onderzoek bij een overheidsorganisatie. Ze komt uit een hecht gezin en woont al een tijd op zichzelf. Ze heeft een goede band met haar familie, die niet naast de deur woont.

Als ze vrij is spreekt ze graag af met vrienden. Of ze gaat even naar de kringloop of een andere leuke winkel. Ook vindt ze het leuk om iets uitgebreider te koken. En ze is gek op koffie. Verder is ze muzikaal en speelt ze regelmatig piano. Qua vakanties houdt ze van rondreizen. Het liefst buiten Europa. Ook gaat ze af en toe met haar vrienden een weekendje weg.

Verder kun je haar omschrijven als hartelijk, nuchter, gedreven, zorgvuldig, stabiel en zorgzaam. Ze praat makkelijk, maar is ook rustig en bescheiden.

De man (± 33-48 jaar) die zij zoekt heeft een sterke persoonlijkheid. Hij weet wat hij wil, maar staat ook open voor gesprek. Verder is hij hartelijk, sociaal en geïnteresseerd in de wereld om hem heen.

Respect hebben voor elkaar, open zijn naar elkaar, maar elkaar ook laten merken dat je de ander waardeert. En elkaar vinden in het geloof. Dat is waar ze naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!