Man | 36 jaar | 190 cm

Woont op de Veluwe

Deze man woonde na zijn studie econometrie jaren in de VS waar hij zijn doctoraat wiskunde haalde en werkte in diverse functies, allemaal in het vakgebied wiskunde en economie. Sinds kort is hij weer in Nederland en hij werkt nu als risicomanager bij een bank.

Zijn roots liggen op de Veluwe, waar hij is opgegroeid in een traditioneel en warm gezin. Hij heeft goed contact met zijn ouders en zussen. Hij is bezig om zich weer te settelen in Nederland en heeft zowel contacten op de Veluwe, als in Zwolle en Amsterdam. Momenteel gaat hij naar de kerk in Amsterdam (PKN).

Hij houdt echt van gezelligheid en gezelschap en is altijd in voor een bord- of kaartspel, maar ook zeker voor een etentje of borrel op een leuk terras met vrienden. Om fit te blijven gaat hij regelmatig naar de sportschool. Verder geniet hij ook van rust en vindt hij het heerlijk om te wandelen in de natuur, te lezen (krant, filosofische boeken, detectives) of om een (komische) serie te kijken. Hij is breed geïnteresseerd, houdt van filosofische gesprekken, kunst en klassieke muziek, maar ook van reizen en nieuwe plekken ontdekken, ook buiten Europa.

Qua karakter is hij in het begin soms wat afwachtend. Daarna praat hij makkelijk. Hij is zeker niet bang om zijn mening te geven, is eerlijk en oprecht en kan ook goed luisteren. Hij is open, fantasievol en gevoelig, maar ook bedachtzaam en een echte denker. Balans is voor hem belangrijk. 

De vrouw (± 27-38 jaar) die hij zoekt is spontaan, sociaal en flexibel. Ze bekijkt dingen met een open blik en vindt het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ze kan initiatief nemen en deinst niet terug voor een diepgaand gesprek. Het zou helemaal leuk zijn als ze stijlvol is en/of een beetje artistiek.

Samen iets moois opbouwen. Dat is waar hij naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!