Vrouw | 44 jaar | 165 cm

Woont in regio Rotterdam

Deze leuke, goed verzorgde vrouw heeft een vriendelijke uitstraling. Ze werkt met veel plezier als behandelaar in de GGZ en is actief bezig om zich verder te ontwikkelen en verdiepen in haar vakgebied.

Haar roots liggen in Zeeland, waar ze regelmatig naar toe gaat om haar familie of vrienden te zien. Ze is opgegroeid met veel water en nog steeds gaat ze graag zwemmen of kanoën met haar eigen kano. Verder houdt ze wel van een stevige wandeling, maar ook van creatief bezig zijn, koken, literatuur en kunst. Met vrienden naar een museum en daarna gezellig iets drinken is wel aan haar besteed. Ze is gek op de natuur en heeft al veel mooie avontuurlijke reizen gemaakt.

Qua karakter kun je haar omschrijven als hartelijk, positief ingesteld, integer en loyaal. Ze is zorgzaam en meelevend, maar ook nuchter en stabiel. Soms ook een tikkeltje ongeduldig en makkelijk. Verder is ze bescheiden en bedachtzaam. Ze heeft een brede interesse en staat voor veel dingen open.

De man (± 35-52 jaar) die ze zoekt is rustig, intelligent, actief en lief. Hij kan tegengas geven, initiatief nemen en haar inspireren. Verder ziet hij er verzorgd uit. Hij heeft een reformatorische achtergrond.

Er voor elkaar zijn, samen leuke dingen doen en alles delen, dat is hoe ze het voor zich ziet.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!