Man | 46 jaar | 173 cm

Woont in regio Utrecht

Deze hartelijke en goed verzorgde man heeft een vriendelijke uitstraling. In het dagelijks leven werkt hij als facilitair medewerker in de gehandicaptenzorg. Hij geniet van het contact met de cliënten en ziet graag het mooie in de ander.  

Zo’n vijf jaar geleden is hij gescheiden en dit heeft hem veel verdriet gedaan. Hij heeft vijf kinderen.

In zijn vrije tijd zingt hij in een mannenkoor. Verder gaat hij regelmatig naar een koor- of samenzangavond. Maar hij houdt ook van wandelen door de natuur, winkelen, een museum bezoeken of uit eten gaan. Zelf kookt hij graag Hollandse pot en vindt het leuk om daar echt aandacht aan te schenken. Hij is ook vaak in zijn tuin bezig waar hij een volière met vogels heeft.  

Hij is lid van een fijne gemeente (ggiN) en luistert doordeweeks ook regelmatig naar preken om zich te verdiepen in zijn geloof.

Qua karakter kun je hem omschrijven als een pure, zorgzame, sociale, stabiele en integere man. Hij is geduldig, maar kan niet tegen onrecht. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is erg begaan met anderen. Soms vergeet hij zichzelf daarbij. Verder is hij positief ingesteld en maakt makkelijk contact.

De vrouw (± 36-49 jaar) die hij zoekt is zorgzaam, sociaal, hartelijk en verzorgd. Ze staat stevig in haar schoenen en houdt ook van de nodige diepgang.

Een liefdevolle relatie waar de verbinding met God en elkaar centraal staat, daar kijkt hij naar uit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!