Vrouw | 36 jaar | 165 cm

Woont in de regio Dordrecht

Deze spontane vrouw is in het dagelijkse leven onderwijsassistent op een basisschool. Ze geniet van het contact met kinderen en de verantwoordelijkheid die ze in de loop der jaren (in allerlei taken) heeft gekregen.

Ze woont op zichzelf, in de plaats waar ze is opgegroeid. Ze komt uit een relatief groot gezin en heeft regelmatig contact met haar familie. 

Ze is graag bezig en staat ook graag voor anderen klaar. In haar vrije tijd is ze leidinggevende op de -12 vereniging en de zondagsschool. Ze is muzikaal. Orgelspelen doet ze met veel plezier, met name de begeleiding bij samenzang en/of het samen musiceren op haar werk of -12 vereniging. Daarnaast vindt ze het heerlijk om te wandelen. In het weekend gaat ze graag naar een zangavond, concert of bezinningsavond en/of ontmoet ze graag leeftijdsgenoten. Doordeweeks kan ze ook genieten van een avondje thuis.

Je kunt haar verder omschrijven als een hartelijk, ijverig, zorgvuldig, bescheiden persoon met een enigszins nuchter, maar ook gevoelig karakter. Soms vindt ze het lastig om met emoties om te gaan. In grotere groepen blijft ze het liefst wat op de achtergrond. In persoonlijk contact laat ze makkelijker zien wie ze is. Ze houdt van vaste waarden en normen.

De man (± 30-40 jaar) die ze zoekt is sociaal, rustig/serieus, positief ingesteld en open. Hij heeft een verzorgd/stijlvol uiterlijk en heeft oog voor detail. Hij is met name praktisch ingesteld. Hij heeft een reformatorische achtergrond.

Een fijne gelijkwaardige relatie en samen iets moois opbouwen. Dat is wat ze graag zou willen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!