Vrouw | 35 jaar | 175 cm

Woont in gemeente Reimerswaal

Deze hartelijke en rustige vrouw houdt van het buitenleven en dan vooral van de herfst en winter. Ze heeft een parttime administratieve baan bij een uitkeringsinstantie en het liefst gaat ze daar iedere dag op de fiets naar toe. Daarnaast is ze pgb-er voor een ernstig meervoudig beperkte jongen in haar woonplaats.

Ze woont op zichzelf in een leuk appartement en heeft een hondje waar ze gek op is. Ze vindt het heerlijk om hem door weer en wind uit te laten en stapt ook gerust in de auto naar het bos, strand of een mooi natuurgebied voor een stevige wandeling. Ze houdt van koken en bakken en probeert graag nieuwe recepten uit. Ze geniet van huiselijkheid en rust en vindt het heerlijk om een avondje creatief bezig te zijn met een muziekje op de achtergrond.

Ze heeft goed contact met haar familie en gaat regelmatig een dagje naar haar zus. Daar geniet ze van de gezelligheid. Verder heeft ze een fijn sociaal netwerk.

Ze is lid van de Gereformeerde Gemeente en is kerkelijk betrokken. Ook zit ze in het projectkoor van de kerk. Normen en waarden zijn belangrijk voor haar.

Qua karakter kun je haar omschrijven als oprecht, optimistisch, avontuurlijk en empathisch. Ze is open en vindt het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ze is een stille genieter, ze houdt van mensen om zich heen, maar staat niet op de voorgrond. Verder is ze nuchter, gevoelig, bedachtzaam, zorgzaam en een echte doorzetter.

De man (± 30-45 jaar) die ze zoekt is betrokken, open, eerlijk en loyaal. Hij is nuchter, maar heeft ook een gevoelige kant. Hij vindt het ook leuk om iets te ondernemen en kan initiatief nemen. Zijn kerkelijke achtergrond is vergelijkbaar of behoudender. Afstand is voor haar geen probleem, zij is flexibel en rijdt graag auto.

Tijd en aandacht voor elkaar hebben, maar elkaar ook ruimte geven voor eigen dingen en keuzes. Vooral elkaar helpen groeien en ontwikkelen en die echte verbinding ervaren. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!