Vrouw | 52 jaar | 180 cm

Woont in de regio Gorinchem

Deze sympathieke vrouw is in het dagelijks leven taxichauffeuse. Ze rijdt graag en vindt het contact met de verschillende mensen die ze rijdt fijn.

Ze is een aanpakker en draait niet snel ergens haar hand voor om. Ze staat graag voor anderen klaar, maar vergeet zichzelf ook zeker niet. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te winkelen, uit eten te gaan of te fietsen. In de zomer is ze veel buiten en zit ze graag onder de overkapping in haar tuin. Ook vindt ze het heerlijk om op vakantie te gaan.

Ze heeft een kleine familie, maar een groot sociaal netwerk. Ze houdt van gezelligheid en ziet haar vriendinnen wekelijks. Ze gaat naar de kerk (Ger. Gem.) in de plaats waar ze is opgegroeid en nog steeds woont. Normen en waarden vindt ze belangrijk, maar ze heeft ook een open blik.

Ze is hartelijk, makkelijk in de omgang en heeft een opgewekt karakter. Daarnaast is ze nuchter en oplossingsgericht. Verder is ze stabiel, soms wat sceptisch, maar ook open, eerlijk en direct.

Ze is gescheiden, heeft twee kinderen en heeft alles verder prima op de rit. Een leuke man zou een welkome aanvulling zijn.

De man (± 45-55 jaar) die bij haar past is oprecht en kan goed luisteren. Hij is liefdevol, meelevend, zorgzaam en gezellig. En hij kan initiatief nemen. Ze vindt innerlijk en uitstraling belangrijker dan een bepaald uiterlijk. Zoals ze het zelf zegt ‘gewoon een leuke kerel met wie ze een fijne duurzame relatie kan opbouwen’.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!