Man | 36 jaar | 180 cm

Woont in gemeente Krimpenerwaard

Deze sympathieke, goed verzorgde en intelligente man werkt als universitair hoofddocent op een universiteit. Na zijn studie econometrie is hij gepromoveerd en daarna in de wetenschap gebleven. Hij vindt de afwisseling van het begeleiden van jonge promovendi, het lesgeven aan studenten en de contacten met collega’s in het binnen- en buitenland fijn. Hij heeft veel vrijheid, maar kan daar goed mee omgaan.

Hij woont op zichzelf in de plaats waar hij is opgegroeid. Dichtbij een stad, maar ook dichtbij de polder. Regelmatig gaat hij even langs bij zijn ouders of broers die in de buurt wonen. Hij heeft een goede band met hen, maar vindt het ook fijn en belangrijk om zijn eigen leven te leiden.

Hij is enorm muzikaal en speelt al van jongs af aan orgel. Momenteel speelt hij orgel in de gemeente (Gereformeerde Gemeente) waar hij lid van is. Klassieke muziek is in de loop van de jaren zijn passie geworden. Hij luistert graag thuis, maar ook een mooi concert is wel aan hem besteed.

Hij houdt meer van de zomer dan van de winter en vindt het heerlijk om bij mooi weer een rondje te racefietsen door de polder of lekker in de tuin te zitten met een mooi boek. Maar hij is ook een mensenmens en geniet ervan om gezellig een drankje te doen met anderen. Hij gaat niet veel op vakantie, omdat het er gewoon niet echt van komt. Maar hij is zeker in voor bijvoorbeeld wandelen in Oostenrijk of een stedentrip naar Londen.

Qua karakter kun je hem omschrijven als sociaal en enthousiast. Hij praat makkelijk en is integer en direct. Maar hij is ook gevoelig en soms wat onzeker. Verder is hij liefdevol en zorgzaam. Hij houdt van diepgang, maar ook van een geintje.

De vrouw (± 30-38 jaar) die hij zoekt is serieus, spontaan, sociaal, intelligent en heeft een vergelijkbare kerkelijke achtergrond. Verder is ze positief ingesteld en heeft ze inlevingsvermogen. Daarnaast is ze lief, zorgzaam en een echte doorzetter. Ze kan initiatief nemen en is open. Het zou helemaal leuk zijn als ze ook van klassieke muziek houdt, zodat ze die passie kunnen delen.

Een gelijkwaardige relatie waarin ruimte is voor eigen dingen, maar waarin je er ook voor elkaar bent. Zo samen een gelukkig en waardevol leven opbouwen. Dat is waar hij naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!