Project Description

Vrouw | 31 jaar | 178 cm

Woont in de gemeente Delft

Deze vrouw is gek op kinderen. Ze werkt in het dagelijks leven als leraarondersteuner in het basisonderwijs. Daarnaast is ze kinderkoordirigent en geeft ze regelmatig Bijbelklas aan kinderen van de kerkelijke gemeente waar ze lid van is.

Ze woont sinds kort op zichzelf en komt uit een hecht en gezellig gezin met vier kinderen.

In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig (kaarten maken, handlettering). Daarnaast probeert ze een paar keer per week te wandelen. En ze zingt in een koor. Verder maakt ze samen met een vriendin geregeld een stedentrip met de trein om zo alle steden van Nederland te ontdekken.

Vakanties viert ze in een huisje of hotel in Nederland of daarbuiten. Ze vindt het leuk om cultuur te snuiven, maar ook om momenten van ontspanning te hebben.

Ze heeft een aantal goede vriendinnen die ze regelmatig spreekt of waar ze af en toe mee afspreekt om iets leuks te doen (high-tea, midgetgolfen).

Qua karakter kun je haar omschrijven als hartelijk en sociaal. Ze is makkelijk in de omgang en een tikkeltje nieuwsgierig. Ze vindt het niet moeilijk om haar eigen mening te geven. Verder houdt ze van vaste waarden en normen.

Ze zoekt een gezellige man (± 25-37 jaar) die initiatief kan nemen. Hij is attent, staat stevig in zijn schoenen en vindt het ook leuk om veel dingen samen te doen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna nemen wij snel contact met je op!