Vrouw | 34 jaar | 178 cm

Woont in gemeente Breukelen

Deze enthousiaste vrouw werkt in het dagelijks leven als docent Godsdienst op een middelbare school. Na het VWO studeerde ze theologie en in de loop van de tijd ontdekte ze dat juist ook het sociale aspect van dit werkveld echt bij haar past. Ze ziet elke leerling als uniek en vooral de zorgleerlingen liggen haar erg na aan het hart.

Ze is opgegroeid in een warm, hecht en gastvrij gezin en heeft een goede band met haar ouders en jongere zus. Familie en vrienden zijn belangrijk voor haar.

In haar vrije tijd houdt ze van paardrijden. Ze doet dit wekelijks op een manege, maar ze maakt ook een paar keer per jaar een buitenrit op de Veluwe. Ze is een echt buitenmens en vindt het heerlijk om op deze manier haar hoofd leeg te maken. Verder vindt ze het ook echt gezellig om met vriendinnen af te spreken voor een high-tea of etentje of bij iemand thuis voor een spelletje en een theetje of een rondje wandelen. En na een dag werken kan ze ook enorm genieten van een mooie film of serie of een historische roman met inhoud.

Ze is opgegroeid in de NGK en hecht zeker waarde aan deze kerk, maar momenteel gaat ze naar een evangelische gemeente. Hier doet ze ook kinderwerk. Ze is creatief en vindt het heerlijk om haar ideeën op papier te zetten en uit te voeren. Alhoewel ze ook bescheiden is, deinst ze er ook niet voor terug om de leiding te pakken en op een podium te staan. Daarnaast heeft ze een groep vriendinnen waar ze regelmatig mee samenkomt om het leven te delen, samen te bidden en de Bijbel te lezen.

Qua vakanties hoeft het voor haar niet spectaculair. Ze houdt van een mix van lekker actief naar buiten en de nodige ontspanning in de vorm van een spelletje of goed boek. Nog steeds vindt ze Nederland erg mooi, maar de laatste jaren vindt ze het ook leuk om het buitenland te ontdekken.

Door haar vrolijke uitstraling wordt ze ook wel ‘smiley face’ genoemd. Ze is hartelijk, zorgzaam, eerlijk, trouw en behulpzaam. Ze heeft een open persoonlijkheid, heeft oog voor detail, kan goed luisteren en is integer. Ze houdt van een goed gesprek, maar wel graag met twee voetjes in de praktijk. Ze vindt een vaste en veilige basis fijn, maar vindt het ook leuk om af en toe iets anders te doen of te proberen. Daarnaast is ze zorgvuldig en perfectionistisch. Ze is een denker en wil het graag goed doen en dit maakt haar soms ook wat onzeker.

De man (± 33-42 jaar) die ze zoekt heeft passie voor God en oog voor de mensen om hem heen. Hij is zorgzaam, positief ingesteld, sociaal en oprecht. Een praktisch ingestelde man kan een aanvulling op haar zijn, maar een goed gesprek kunnen voeren en goed kunnen luisteren vindt ze wel belangrijker. Liever een wat extraverter type dan enorm introvert. Hij mag haar namelijk best een beetje uit haar comfortzone trekken. Zijn kerkelijke achtergrond is enigszins vergelijkbaar, maar bij voorkeur wel meer orthodox dan vrijzinnig.

Samen geloven, lachen, tijd en aandacht voor elkaar hebben en elkaar inspireren en bemoedigen. Dat is de relatie waar ze naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!