Vrouw | 32 jaar | 180 cm

Woont in gemeente Nijkerk

Deze hartelijke vrouw heeft een open persoonlijkheid. In het dagelijks leven werkt ze als afdelingssecretaresse bij een overheidsinstelling. Ze heeft het hier naar haar zin en wil zichzelf graag blijven ontwikkelen, maar ze vindt een goede balans tussen werk en privé nog belangrijker. Daarnaast is ze gastvrouw in het ziekenhuis. De interactie met de bezoekers is iets waar ze erg blij van wordt.  

Ze woont op zichzelf in een fijn appartement en kan echt genieten van thuis zijn. Ze vindt het heerlijk om met een kop thee en een boek op de bank te kruipen. Ook luistert ze graag muziek (jazz, klassiek, opwekking). In het weekend staat ze gerust wat langer in de keuken om een nieuw recept uit te proberen. Ze is actief en ondernemend. Een paar keer per week gaat ze naar de sportschool, gewoon om lekker bezig te zijn. Ze houdt van de natuur, maar ook van de drukte en gezelligheid van een stad. Een dagje shoppen, lekker lunchen of een drankje op een terras zijn dingen die ze graag doet met haar vriendinnen. Ze is een echt familiemens en heeft een goede band met haar ouders.

Als ze op vakantie gaat, gaat ze het liefst naar een warm land. Ze houdt van actieve vakanties die niet té primitief zijn, maar waarin ze wel veel kan ontdekken. Een combinatie van cultuur, natuur en lekker eten.

Ze gaat naar een grote evangelische gemeente en voelt zich hier thuis. Geloof is voor haar erg belangrijk en ze vindt het ook fijn om dit met anderen te delen.  

Qua karakter kun je haar omschrijven als enthousiast en vrolijk, maar ook rustig. Ze is zorgzaam, empathisch en gevoelig. Ze praat makkelijk, is vaak een open boek en houdt van een goed gesprek over het leven. Daarnaast is ze zorgvuldig en gedreven, soms zelfs een tikkeltje perfectionistisch. Verder heeft ze oog voor detail en kan ze ook genieten van kleine dingen. Ze houdt van tradities, maar staat ook open voor iets nieuws.  

De man (± 28-40 jaar) die ze zoekt is sociaal en zelfstandig. Hij is respectvol, lief en zorgzaam. Een familieman die oog heeft voor de ander, zich goed kan uiten, maar ook goed kan luisteren. Ze zou het fijn vinden als hij ook lid is van een evangelische gemeente, zodat ze hierin ook de verbinding kunnen ervaren. Verder is hij goed verzorgd, meer een kantoortype dan een praktisch ingestelde man. 

Jezelf zijn bij elkaar, maar elkaar ook aanvullen. En dan wellicht samen een mooie toekomst opbouwen met huisje-boompje-beestje. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!