Man | 29 jaar | 192 cm

Woont in gemeente Veenendaal

Deze leuke, goed verzorgde man werkt als woonbegeleider in een beschermde woonvorm voor mensen met allerlei psychische aandoeningen. Hij werkt dichtbij huis en gaat daarom altijd op de fiets naar z’n werk. Hij woont al jaren op zichzelf en gaat regelmatig nog even langs bij z’n ouders die redelijk in de buurt wonen.

Hij is lid van een kleine evangelische gemeente en heeft een fijn sociaal netwerk van mensen zowel binnen als buiten deze gemeente. Hier is hij dankbaar voor en daarom neemt hij ook graag het initiatief om leuke dingen met ze te ondernemen. Met een aantal van hen voetbalt hij een paar keer per week in de zaal en daarnaast speelt hij af en toe een partijtje padel, net wanneer het uitkomt. Ook spreekt hij wekelijks af met vrienden voor een gezellig avondje met een spelletje en een speciaal biertje. Hij is muzikaal en vindt het heerlijk om wat op z’n gitaar te ‘pingelen’. Hij luistert ook graag muziek, wat varieert van John Mayer tot gospel- en pianomuziek. Als hij op vakantie gaat, gaat hij vaak naar Zuid-Europa en wisselt iets leuks doen (stadje, bootje huren, iets sportiefs) dan graag af met lekker niksen op het strand.

Qua karakter kun je hem omschrijven als enthousiast en spontaan, maar ook bescheiden, geduldig en zorgzaam. Hij hecht waarde aan een stabiele basis, maar is ook iemand die een tikkeltje chaotisch is en leeft in het moment. Verbinding met anderen vindt hij erg belangrijk.

Hij zoekt een vrouwelijke vrouw (± 23-30 jaar) die consciëntieus en stabiel is. Verder is ze zorgzaam, empathisch en positief ingesteld. Ze vindt het ook fijn om die echte verbinding te zoeken en deinst niet terug voor wat diepgang op z’n tijd. Daarnaast zou het leuk zijn als ze ook van muziek houdt en (een beetje) sportief is, zodat ze deze interesses samen kunnen delen.

Elkaar accepteren en respecteren, samen geloven en leuke dingen doen. Dat is wat hij graag zou willen in een relatie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!