Vrouw | 34 jaar | 176 cm

Woont in gemeente Ede

Deze leuke, spontane vrouw heeft een vrolijke uitstraling. Na de mbo-opleiding administrateur deed ze een hbo-studie rechten en inmiddels werkt ze al jaren met veel plezier bij een leuk bedrijf. Hier doet ze administratief werk, maar collega’s weten haar ook te vinden bij juridische zaken. Ze kan slecht tegen niks doen en vindt het heerlijk om wat uitdaging in haar werk te hebben.

Ze woont op zichzelf in een mooi ingericht appartement, maar gaat geregeld nog even bij haar ouders langs. Ze is opgegroeid in een warm, maar ook nuchter gezin en heeft een zus waar ze goed contact mee heeft.

In haar vrije tijd is ze graag met vrienden. Soms is dit gepland, soms spontaan. En wat ze gaan doen varieert van gezellig met elkaar (uit) eten tot iets actiefs doen (bijvoorbeeld skiën, zwemmen of een leuk event) of wat slenteren door een stad en op een terrasje zitten. Tijdens vakanties vindt ze het leuk om nieuwe culturen te ontdekken en veel te zien van een stad of land. Een middag op het strand of bij het zwembad hoort daar zeker bij.

Qua karakter kun je haar omschrijven als hartelijk, sociaal en nuchter. Ze is direct, oprecht en weet ze wat ze wil, maar ze is ook bescheiden en soms wat onzeker. Ze is gedreven, graag bezig en het kan haar soms niet gek genoeg, maar ze kan ook echt genieten van even niks en op de bank een serie kijken. Ze houdt van routine, maar staat ook open voor nieuwe dingen, ideeën en een goed gesprek. Ze is zorgzaam, staat graag voor anderen klaar en geniet ervan als alles op orde is. Ze kan echt niet tegen nutteloos zeurende mensen.

De man (± 30-40 jaar) die ze zoekt is nuchter, ondernemend en weet van aanpakken. Hij weet waar hij voor staat, kan tegengas geven en heeft zijn voetjes op de vloer. Verder is hij positief ingesteld en sociaal. Zijn kerkelijke achtergrond is HHK, PKN, CGK of enigszins vergelijkbaar.

Een gelijkwaardige, respectvolle relatie waarin je er voor elkaar bent, maar niet alles samen doet. Samen een mooie toekomst opbouwen, dat is waar ze naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!