Vrouw | 55 jaar | 176 cm

Woont in Zwitserland

Deze hartelijke, goed verzorgde vrouw heeft een vriendelijke uitstraling en een open persoonlijkheid.  Ze heeft een goede baan bij een financiële dienstverlener. 

Ze woont al jaren in Zwitserland en heeft vier kinderen. Ze is een echt familiemens en houdt van gezelligheid en een goed gesprek. Ze nodigt graag anderen uit om te komen eten, maar ze kan ook genieten van een lunch met vriendinnen. Verder is ze creatief. Ze kan goed schilderen, maar dit schiet er tegenwoordig nog wel eens bij in. Ze heeft oog voor detail en houdt van (oude) kunst en schoonheid.  Ze heeft een brede interesse en geniet ervan om nieuwe mensen te ontmoeten, van anderen te leren, mensen aan te moedigen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ook tijdens haar vakanties. Ze houdt van stedentrips, maar gaat bijvoorbeeld ook graag naar Griekenland, Egypte. Israël en het jodendom hebben een speciale plek in haar hart.  

Geloof is enorm belangrijk voor haar. Ze gaat naar een internationale kerk, deze gemeente is een mix van traditioneel en evangelisch. Ze vindt het fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan de kerk door bijvoorbeeld het organiseren van een womensretreat of het leiden van een Bijbelstudie.  

Qua karakter kun je haar omschrijven als energiek, empathisch en krachtig. Maar ook positief ingesteld en oplossingsgericht. Verder is ze nuchter, stabiel, loyaal, open en integer. Ze houdt van diepgang en vindt een vaste stabiele basis fijn.

De man (± 54-65 jaar) die ze zoekt is integer, loyaal, flexibel en open-minded. Hij heeft een groot hart en ook hart voor de mensen om zich heen. Verder is hij positief ingesteld, ondernemend en wel in voor een spontane actie. Hij kan goed luisteren en reflecteren, heeft karakter en diepgang. En het belangrijkste vindt ze dat hij een levende relatie met Jezus heeft. Hij is een enigszins klassieke man die er ook echt ‘staat’, waarmee ze kan levelen en die echte verbinding kan ervaren. 

Elkaar eerst beter leren kennen en dan een fijne, liefdevolle relatie opbouwen. Dat is wat ze graag zou willen. Haar ideale toekomstplaatje is een grote gezellige eettafel met hem en een heleboel kids. En of die tafel dan in Zwitserland, Nederland of een ander land staat, dat maakt voor haar niet zoveel uit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!