Vrouw | 22 jaar | 162 cm

Woont in gemeente Zaltbommel

Deze leuke, goed verzorgde blonde vrouw werkt fulltime als werkplaats receptioniste bij een autodealer. Ze heeft het hier erg naar haar zin. De mannenwereld past bij haar. Ze houdt van recht voor z’n raap en eerlijk.

Ze woont nog bij haar ouders en heeft een goede band met haar familie. Haar broer is al jaren het huis uit. Thuis bakt ze graag. Als ze iets lekkers ziet, maakt ze het na. Ze is lid van de Hersteld Hervormde Kerk en helpt ook regelmatig bij activiteiten van de kerk.

In haar vrije tijd gaat ze graag op pad. Ze sport twee keer per week (zwemmen, conditie-/krachttraining), kan echt genieten van een dagje shoppen op zoek naar leuke boetiekjes, maar ook van lunchen op een terras, een rondje fietsen of een museumbezoek af en toe. Daarnaast gaat ze graag naar een truckpulling-evenement of een avondje karten. Ze is namelijk gek op auto’s, trucks en trekkers. 

Qua vakanties is ze ook overal voor in. Van actief in de bergen (zowel in de winter als de zomer) tot een mooie reis naar een warm land met een mix van stadjes bezoeken, lekker uit eten en iets actiefs doen. 

Je kunt haar verder omschrijven als energiek, sociaal, avontuurlijk, vrolijk en flexibel. Ze is zorgvuldig, maar soms ook een tikkeltje perfectionistisch en onzeker. Ze is een echt gezelschapsmens en staat graag voor anderen klaar. 

De man (± 20-28 jaar) die ze zoekt is stabiel en weet wat hij wil. Hij is stoer, maar ook zorgzaam en lief. Verder is hij open en kan hij goed luisteren. En het zou helemaal leuk zijn als hij boer is. Zij zou het namelijk erg leuk vinden om later op een boerderij te wonen. En als dat wat verder weg is van waar ze nu woont, maakt dat voor haar niet uit.

Leuke dingen samen doen, maar elkaar ook vrij laten en vertrouwen. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!