Man | 38 jaar | 190 cm

Woont in Rotterdam

Deze energieke man is al vanaf jongs af aan gek op water. Na zijn middelbare school heeft hij scheikunde gestudeerd. Nu stuurt hij een team laboranten aan wat watermonsters registreert.

Hij is opgegroeid in Rotterdam en heeft een goede band met zijn familie. Regelmatig gaat hij op vakantie met zijn twee broers en vindt het dan leuk om nieuwe plekken te ontdekken, met name in Europa.

Een paar keer per week staat hij op de tennisbaan. Daarnaast luistert hij veel muziek en hij houdt van lezen, puzzelen, koken, wandelen, fietsen en af en toe een museumbezoek. Hij heeft een brede interesse en kan zomaar door iets gefascineerd zijn. Hij is één van de kosters in de kerk (GKV) waar hij lid van is. Hij staat graag voor anderen klaar en helpt zo nu en dan andere mensen met dagelijkse klussen.

Puur, open en direct, fantasievol, soms kwetsbaar, hartelijk en opgewekt. Zo kun je hem omschrijven. Soms is hij wat onzeker, vooral in het leggen van nieuwe contacten.

De vrouw (± 25-36 jaar) die hij zoekt is levenslustig, actief en een tikkeltje stoer. Ze is stabiel, relaxed en staat met beide benen op de grond. Alhoewel hij zeker een kinderwens heeft, past teveel huisje-boompje-beestje niet bij hem.

Samen dingen ondernemen, maar elkaar ook de ruimte geven. Met elkaar lachen en levelen. Dat is wat hij graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!