Vrouw | 32 jaar | 164 cm

Woont in gemeente ‘s-Gravenhage

Deze leuke vrouw is een aantal jaren geleden verhuisd van de Veluwe naar de Randstad, omdat ze graag iets wilde betekenen voor kinderen met een andere culturele achtergrond. Ze geeft nu parttime les aan kleuters en doet daarnaast een studie taalwetenschappen.

Ze komt uit een klein, maar liefdevol gezin en heeft een goede band met haar ouders en broer. Ze is opgegroeid met veel buiten spelen en actieve dingen doen en nog steeds gaat ze graag naar buiten. Echt genieten kan ze van een mooie strand- of stadswandeling en op vakantie gaat ze gerust iedere dag de bergen in. Ook gaat ze regelmatig naar de sportschool en/of een rondje hardlopen. Ze heeft enorme interesse in andere culturen en een voorliefde voor Afrika.

Ze is lid van de HHK en is ook actief betrokken bij deze gemeente.

Qua karakter kun je haar omschrijven als hartelijk, energiek en avontuurlijk, maar ook rustig en bescheiden. Ze houdt van een stabiele basis in de vorm van normen, waarden en routine, maar vindt verbreding en openheid ook erg verfrissend. Ze gaat uit van het goede van andere mensen en is zorgzaam en hulpvaardig. Verder is ze precies en gedreven en soms wat onzeker. Ze is een denker en wil het graag goed doen. Daarnaast is ze ook nuchter en kan ze goed relativeren.

De man (± 28-36 jaar) die ze zoekt is actief, avontuurlijk en empathisch. Hij is oprecht en gevoelig, heeft oog voor anderen en een open blik. Hij weet wat hij wil en kan initiatief nemen, maar hoeft niet op de voorgrond te staan.  

Er voor elkaar zijn, niet alles samen doen, maar wel alles kunnen bespreken, eerlijk en in vertrouwen. Samen lachen, maar ook zoeken naar het plan wat God met het leven heeft en van betekenis zijn voor anderen. En dat kan in Nederland zijn, maar bijvoorbeeld ook in Afrika.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!