Vrouw | 32 jaar | 165 cm

Woont in Zuid-Holland

Deze sympathieke, moderne en goed verzorgde vrouw heeft een mooie baan in de culturele sector. Na haar studie vrijetijdswetenschappen is ze dit wereldje ingerold, waarin ze zich steeds verder heeft ontwikkeld. Ze houdt van uitdaging, maar is niet enorm carrièregericht. Ze is van “het loopt zoals het loopt”.

Ze woont in een leuk huis in een mooie stad. Haar ouders en zussen wonen niet ver weg. Ze heeft een hechte band met haar familie en ze zien elkaar regelmatig. Ze is opgegroeid in een vrijzinnige PKN-gemeente en gaat nu vaak naar een PKN-gemeente bij haar in de buurt.

Ze houdt van gezelligheid en in haar vrije tijd vindt ze dan ook erg leuk om met vrienden of familie iets te ondernemen. Een etentje, een drankje op een leuk terras of, en vaak in combinatie met, iets cultureels, zoals een museumbezoek of een avondje salsa dansen. Maar ze is ook gek op de natuur en kan echt genieten van een stevige wandeling. En als het mooi weer is, maakt ze regelmatig een rondje door de gracht op haar eigen sup board. Daarnaast vindt ze een avondje thuis, lekker op de bank met een boek of film, ook heerlijk. 

Italië is haar favoriete vakantieland. Ze zegt: ‘Je kunt daar met heel weinig al een fantastische vakantie hebben’. Ook spreekt ze een aardig woordje Italiaans.

Qua karakter kun je haar omschrijven als empathisch, optimistisch, gedreven en soms een tikkeltje koppig. Ze kan zich laten gelden, maar zich ook prima op de achtergrond houden. Daarnaast is ze stabiel en nuchter, maar ook gevoelig en fantasievol. Ze houdt van goede sfeer en heeft oog voor mooie dingen. Ze is altijd in voor een spontane actie, maar ook voor een goed gesprek. Verder is ze zorgzaam en oprecht.

De man (± 30-40 jaar) die ze zoekt is sociaal, ondernemend en eerlijk. Hij staat z’n mannetje, is stabiel en positief ingesteld. Hij kan initiatief nemen en mag ook best een beetje eigenwijs zijn. Hij is goed verzorgd en heeft een fijne uitstraling. Familie en vrienden zijn belangrijk voor hem. Zijn kerkelijke achtergrond is enigszins vergelijkbaar met die van haar en hij komt bij voorkeur uit de Randstad.

Een relatie opbouwen met tijd en aandacht voor elkaar, maar ook ruimte voor eigen dingen. Het samen leuk hebben, maar ook met elkaars familie en vrienden. Samen het plaatje maken en (in de toekomst) een gezin stichten. Dat is wat ze graag zou willen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!