Vrouw | 40 jaar | 160 cm

Woont in gemeente Ede

Deze leuke, goed verzorgde, zelfstandige vrouw heeft een open persoonlijkheid. Ze werkt al flink wat jaren bij de brandweer. Eerst als beroepsbrandweervrouw en daarna in de interne organisatie, waar ze momenteel een leuke uitdagende functie heeft. Ze vindt persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk, is nieuwsgierig en leergierig. Met name omdenken en verandermanagement hebben haar interesse.

In haar vrije tijd is ze voor veel dingen in. Ze is sportief en gaat regelmatig hardlopen, wandelen of fitnessen of ze maakt een rondje op haar racefiets. Verder doet ze ieder weekend een paar uur vrijwilligerswerk in een verzorgingstehuis, gewoon omdat ze het belangrijk vindt om er voor anderen te zijn. Ze houdt enorm van gezelligheid en vindt het leuk om af te spreken met haar vrienden en zussen. Dit varieert van een drankje thuis of een lunch in een gezellig tentje tot een uitgebreid diner in een culinair restaurant. Maar ze kan ook echt genieten van even niets doen en ontspannen met een lekker muziekje of een interessante podcast. Ze heeft al veel van de wereld gezien. Australië en Nieuw-Zeeland zijn favoriet, met name vanwege de mensen en de mooie natuur.

Ze gaat naar een evangelische gemeente en vindt verbinding erg belangrijk. Qua karakter kun je haar omschrijven als iemand die makkelijk contact maakt en communicatief vaardig is. Ze weet wat ze wil en voelt zich overal snel op haar gemak. Verder is ze empathisch, zorgzaam, tactvol en af en toe een tikkeltje eigenwijs en ongeduldig. Ze is stabiel, vindt structuur fijn, maar ze is ook flexibel, gevoelig en fantasievol.

Op haar 24ste is ze gescheiden. Graag zou ze weer een leuke man ontmoeten waarmee ze haar fijne leven kan delen. De man (± 37-50 jaar) die bij haar past is energiek, ondernemend en ‘volwassen’. Hij heeft een positieve instelling, is evenwichtig, betrokken en empathisch. Verder is hij makkelijk in contact. Hij kan zich goed uiten, maar ook goed luisteren. En hij ziet er verzorgd uit.  

Samen geloven, sparren en lachen, elkaar tijd en aandacht geven en die echte verbinding ervaren. Een gelijkwaardige relatie opbouwen en uiteindelijk met elkaar trouwen. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!