Vrouw | 29 jaar | 163 cm

Woont in regio Rotterdam

Deze leuke, goed verzorgde vrouw heeft een warme persoonlijkheid. Ze werkt als staffunctionaris finance & control bij een mooie organisatie. Ze geniet van deze afwisselende functie en vooral van het analyseren, rapporteren en het optimaliseren van processen. Maar ook zeker van haar leuke collega’s.

Ze is opgegroeid in een fijn gezin en heeft vier broers. Inmiddels heeft ze ook een paar gezellige schoonzussen en een aantal neefjes en nichtjes, waar ze een goede band mee heeft. Familie is belangrijk voor haar. Ze is lid van een vrij traditionele CGK-gemeente. Ze vindt inhoud belangrijker dan vorm, maar hecht wel enige waarde aan tradities. 

In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig. Dit kan variëren van borduren en kaarten maken tot iets lekkers bakken of koken. Ze geniet ervan om het thuis gezellig en sfeervol te maken. Ze houdt van stijlvol en klassiek. Ook vind je haar iedere dag wel even met een boek. Maar er lekker op uit gaan en een stukje wandelen of ergens iets eten of drinken is ook zeker aan haar besteed. En dit doet ze gerust alleen.

Als ze op vakantie gaat, vindt ze het leuk om iets nieuws te ontdekken. De bestemming kan van alles zijn, zolang het maar een goede mix is van natuur, cultuur en ontspanning.

Qua karakter kun je haar omschrijven als enthousiast, oprecht, open, betrokken, gedreven, oplossingsgericht en zorgvuldig. Daarnaast is ze nuchter, maar ook fantasievol en gevoelig. Ze vindt structuur fijn, maar houdt ook wel van wat uitdaging. Ze is positief ingesteld en kan echt genieten van de kleine dingen in het leven.

De man (± 28-38 jaar) die ze zoekt is sociaal, eerlijk, zorgzaam, betrokken en liefdevol. Verder is hij positief ingesteld en flexibel. Hij zorgt goed voor zichzelf, is verstandig en houdt van een goed gesprek. Zijn kerkelijke achtergrond is CGK of enigszins vergelijkbaar. Hij woont redelijk in de buurt.

Omzien naar elkaar en de mensen om je heen. Samen geloven en die echte verbinding ervaren. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!