Man | 37 jaar | 178 cm

Woont in gemeente Westland

Deze leuke man (blond, normaal postuur) heeft een open uitstraling. Hij is gescheiden en vader van een zoon en dochter. Na zijn middelbare school heeft hij diverse baantjes gehad, deed vrijwilligerswerk en runde een eigen bedrijfje. Daarna volgde hij zijn creatieve hart en inmiddels is hij grafisch ontwerper.

In zijn vrije tijd houdt hij van wielrennen, zwemmen en af en toe een potje schaken. Hij vindt het leuk om zich ergens in vast te bijten en traint nu voor een mooi doel. Ook is hij in zijn vrije tijd graag creatief bezig en hij heeft zelfs een podcast gemaakt. Daarnaast houdt hij van lekker eten, (samen) koken, lezen en netflixen.

Hij is gek op reizen en gaat graag naar een warm land. Rondtrekken en erop uitgaan afgewisseld met lekker luieren onder een parasol met een cocktail in de hand.

Hij heeft een aantal goede vrienden waar hij regelmatig contact mee heeft. 

Qua karakter kun je hem omschrijven als hartelijk, sociaal en vrolijk. Hij is fantasievol en vindt het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Soms is hij een tikkeltje impulsief. Verder is hij gevoelig, open en eerlijk. Hij praat makkelijk en vindt het ook fijn om af en toe de diepte in te gaan.

Op latere leeftijd is hij tot geloof gekomen, wat hem enorm verrijkt heeft als persoon. Hij gaat zowel naar een CGK-gemeente als een evangelische gemeente.

De vrouw (± 25-38 jaar, mbo-niveau) die hij zoekt is actief en sportief, maar kan ook genieten van even niks doen. Ze is een open persoon, kan haar gevoel goed onder woorden brengen en heeft een gezonde dosis humor.

Samen verder ontwikkelen, open en eerlijk naar elkaar zijn, het geloof in God delen en gewoon jezelf kunnen zijn bij elkaar. Dat is hoe hij het voor zich ziet.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!