Man | 45 jaar | 173 cm

Woont in gemeente Schouwen-Duiveland

Deze creatieve man werkt als timmerman in een timmerfabriek. Alhoewel dit werk steeds meer machinaal is, moet hij ook regelmatig op ambachtelijke manier iets ouds namaken. Dit vindt hij het mooiste van zijn beroep. Hij komt uit een groot gezin. Het contact met hen is goed. Zijn vader is al een flinke tijd geleden overleden en hij woont nog bij zijn moeder.

Hij heeft een orgel thuis, waar hij iedere avond op speelt. Ook begeleidt hij regelmatig de gemeentezang in de kerk waar hij lid van is (OGGiN). Verder kan hij ook genieten van even niks, de krantenkoppen lezen of een filmpje op zijn telefoon kijken.

In het weekend doet hij regelmatig een klus voor één van zijn familieleden. Op een ontspannen manier mooie panelen, sierlijsten etc. met tierelantijntjes van hout maken, daar geniet hij van. Hij noemt zichzelf een einzelgänger en heeft een klein sociaal netwerk. Wel heeft hij een aantal muziekvrienden waarmee hij regelmatig orgelconcerten bezoekt in binnen- en buitenland. Hij draait zijn hand niet om voor een flinke rit in de auto. Ook tijdens vakanties niet. Hij houdt ervan om mooie dingen te ontdekken.

Hij is een gevoelsmens, maar trekt zich niet (meer) alles aan. Als hij ergens voor gaat, dan gaat hij er ook echt voor. Maar als hij het niet zo belangrijk vindt, kan hij het ook gerust even laten liggen. Hij helpt anderen graag, maar heeft ook wel geleerd om grenzen te stellen. Verder houdt hij van oud en vertrouwd, maar hij staat ook open voor nieuwe dingen. En hij is romantisch.

De vrouw (± 34-49 jaar) die hij zoekt is oprecht, empathisch, nuchter, geduldig en vlot. Ze heeft een zacht en rustig karakter. En het zou natuurlijk helemaal fijn zijn als ze ook muzikaal is en/of van orgelconcerten houdt. Verder vindt hij het geen probleem als zij kinderen heeft.

Interesse in elkaar, samenwerken, blijven praten en luisteren en wellicht samen een mooie toekomst opbouwen. Dat is wat hij graag zou willen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!