Vrouw | 31 jaar | 175 cm

Woont in gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Deze lieve, goed verzorgde vrouw vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ze houdt van haken en breien, maakt zelf oorbellen en vindt het bijvoorbeeld ook leuk om naar een tuincentrum te gaan en daar wat spulletjes te kopen om daar thuis iets moois mee te maken. Ze vindt persoonlijke ontwikkeling en groei erg belangrijk, is erg leergierig en staat voor veel dingen open, mits het lichamelijk niet te zwaar is. Ze heeft namelijk een chronische ziekte, waardoor zij beperkt is in haar energie. Daarom is ze veel thuis, waar ze zich overigens prima kan vermaken. Haar interesse is vrij breed. Ze vindt het bijvoorbeeld heerlijk om te lezen, dit kan een simpele roman zijn, maar ook een educatief boek of christelijke thriller. Verder kijkt ze graag naar een leuk tv-programma of een film of serie. Maar ook muziek of een podcast luisteren vindt ze fijn.

Al jaren doet ze vrijwilligerswerk op een zorgboerderij voor dementerende ouderen. Ze geniet ervan om iets voor anderen te kunnen betekenen, iets wat er al vanaf jongs af aan bij haar in zit.

Ze komt uit een warm gezin, waar alles altijd bespreekbaar was en nog steeds is. Ze heeft goed contact met haar zusje en ouders, die niet ver bij haar vandaan wonen. Ze woont in een mooi appartement aan het water. Ze houdt van mooi weer en in de zomer zit ze dan ook graag op haar balkon om te genieten van de zon en de levendigheid op het water.

Qua vakanties vindt ze het heerlijk om naar Zuid-Europa te gaan. Maar ze is ook zeker in voor een mooie reis buiten Europa. Ze houdt echt van de mix van zon, ontspanning en het ontdekken van de cultuur en natuur van de omgeving.

Je kunt haar verder omschrijven als zorgzaam, empathisch, introvert, zorgvuldig en bescheiden. Ze heeft een rustig karakter, is een echt gevoelsmens en kijkt vaak eerst even de kat uit de boom. Hierdoor is ze meer van het 1-op-1 contact of kleine groepen dan de van de hele grote groepen. Ze houdt van een veilige basis, maar vindt het ook leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ze wil graag bezig zijn en is ook attent, maar soms vergeet ze zichzelf daarbij. Daarnaast houdt ze van diepgang en een goed gesprek. Soms is ze wat onzeker, maar ze is ook een enorme doorzetter.

De man (± 31-38 jaar) die ze zoekt is eerlijk, behulpzaam en respectvol. Hij kan initiatief nemen, goed luisteren en heeft oog voor en interesse in de mensen om hem heen. Verder is hij goed verzorgd, sociaal en lief. Ook een gevoelige kant en humor is iets wat ze erg kan waarderen. Qua geloof vindt ze het belangrijk dat hij over kerkmuren heen kan kijken zonder te oordelen. Zijn kerkelijke achtergrond is niet doorslaggevend, maar zit wel in de richting van evangelisch, PKN of daar tussenin.

Samen leuke dingen doen, maar elkaar ook de ruimte geven in vertrouwen. Goed kunnen praten met elkaar, die echte verbinding ervaren en het uiteindelijk een gezin gaan vormen. Dat is waar ze naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!