Man | 70 jaar | 184 cm

Woont in gemeente Lelystad

Deze ondernemer woont in een mooi huis aan de rand van de stad. In de afgelopen tientallen jaren heeft hij zijn bedrijf zelf opgebouwd tot een mooi bedrijf met klanten in zowel binnen- als buitenland. Inmiddels heeft hij het stokje overgedragen en is hij niet meer actief werkzaam in het bedrijf. Toch zit het ondernemersbloed echt in hem en het liefst zou hij nog iets moois in het buitenland willen opzetten.

Hij is lang gelukkig getrouwd geweest, maar nog niet zo lang geleden is zijn vrouw overleden. Hij heeft een goede band met zijn kinderen en kleinkinderen, maar ze laten elkaar ook vrij. Sommigen ziet hij wekelijks, anderen minder vaak.

In zijn vrije tijd leest hij graag wat op Youtube of is hij bezig in zijn tuin of groentetuin. Hij houdt van muziek en zet thuis vaak iets op. Zelf zingt hij ook graag, hij zat vroeger op een koor. Verder drinkt hij regelmatig een kopje koffie met buren of kennissen. En tijdens vakanties vindt hij het leuk om gewoon ergens heen te rijden en mensen, dingen of natuur te zien. Hij is welbelezen en ontwikkeld en heeft een duidelijke mening. Zijn kerkelijke achtergrond is PKN (Gereformeerde Bond).

Qua karakter kun je hem omschrijven als rustig en geduldig, maar ook fantasievol en creatief. Hij denkt graag ‘out of the box’ en houdt wel van een uitdaging. Verder is hij een man met visie, strategisch en oplossingsgericht. Hij praat graag en is charismatisch, maar soms ook een tikkeltje eigenwijs en verbaal kritisch. Daarnaast heeft hij ook een gevoelige kant. Door de jaren heen heeft hij steeds beter geleerd om eerlijk en open over zijn gevoelens te praten. Hij kan prima voor zichzelf zorgen, maar mist wel iemand naast zich waar hij dingen mee kan delen.

De vrouw (± 60-70 jaar) die bij hem past is zelfstandig, lief en ontwikkeld. Ze heeft wilskracht en is een doorzetter. Daarnaast is ze zorgzaam, een doener, maar ook intelligent. Ze kan initiatief nemen, is een beetje eigengereid, en vindt het ook fijn om iets voor anderen te betekenen.

Elkaar steeds beter leren kennen en daarna wellicht iets moois opbouwen. Elkaar vrij laten, maar ook die verbinding ervaren. Dat is wat hij graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!