Man | 32 jaar | 189 cm

Woont in gemeente Goeree-Overflakkee

Deze leuke man heeft een coördinerende functie als transportplanner bij een logistiek dienstverlener voor met name zeevracht. Hij is gedreven in zijn werk, wat soms echt geen 9-tot-5-baan is. 

Hij woont nog thuis en heeft een fijn sociaal leven. Hij is lid van een evangelische gemeente en is kerkelijk betrokken. Hij zit in een huiskring en doet regelmatig de techniek tijdens diensten, maar ook bij Jij daar!-avonden. Vrienden zijn belangrijk voor hem. Hij heeft vrienden uit de kerk en van vakanties en spreekt daar regelmatig iets mee af. Hij houdt van gezelligheid en is altijd in voor een etentje, een drankje op een terras of een spelletjesavond bij iemand thuis. Verder gaat hij een paar keer per week naar de sportschool. Daarnaast vindt hij het soms ook heerlijk om even niks te doen en een spannende serie of een mooie documentaire te kijken.

Hij is avontuurlijk en houdt enorm van reizen. Het liefst maakt hij dan een rondreis, waarin hij zoveel mogelijk van een land kan zien en ontdekken. Mooie natuur hoort daar zeker bij.

Je kunt hem verder omschrijven als een rustige, ietwat introverte man die niet snel op de voorgrond treedt, maar zeker zijn mannetje wel staat en weet wat hij wil. Hij is vriendelijk, attent, makkelijk in de omgang en heeft inlevingsvermogen. Hij is nuchter en flexibel en kan goed relativeren. En hij staat zeker open voor een goed gesprek.

De vrouw (± 25-34 jaar) die bij hem past is sociaal en heeft een levend geloof. Ze praat makkelijk, houdt wel van een geintje, maar kan ook goed luisteren. Ze is empathisch, stabiel en zelfstandig. Hij vindt het leuk als zij ook haar eigen dingen heeft.   

Tijd voor elkaar maken, samen lachen, spontaan iets leuks doen, maar ook de diepte in kunnen gaan. En elkaar ruimte geven in vertrouwen. Dat is wat hij graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!