Man | 55 jaar | 185 cm

Woont in de gemeente Ridderkerk

Avontuur en afwisseling, dat is deze goed verzorgde man op het lijf geschreven.

Hij werkt zelfstandig als projectleider in de maritieme sector. Daarnaast vaart hij soms als kapitein of machinist op een zeeschip. En hij heeft een eigen taxi waar hij af en toe mee in Rotterdam rijdt.

Eigenlijk is hij overal voor in. Hij houdt enorm van reizen en spontane acties. Natuur, cultuur, nieuwe dingen ontdekken. Maar ook offroad rijden en kamperen met zijn auto met daktent. Wel het liefst bij mooi weer, hij houdt namelijk niet van kou en regen.

Thuis vindt hij het leuk om voor anderen te koken en trekt daar gerust een dag voor uit. Verder kijkt hij graag naar Scandinavische detectives. Hij is fit en jong van geest. Loopt regelmatig hard, houdt van gezond eten, maar kan ook genieten van een borrel op zijn tijd.

Hij is gescheiden en heeft drie dochters. Alleen de jongste woont nog thuis. Is lid van een evangelische gemeente.

Qua karakter kun je hem verder omschrijven als positief, zorgzaam, nuchter, stabiel, betrouwbaar en inschikkelijk. Hij praat makkelijk, maar is ook bescheiden.

De vrouw (± 40-50 jaar) die hij zoekt houdt ook van avontuur. Ze is zelfstandig, zorgzaam, flexibel en staat positief in het leven. Ze heeft een slank postuur. Hij kijkt ernaar uit om samen met haar van het leven te genieten en er voor elkaar te zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!