Vrouw | 33 jaar | 178 cm

Woont op de Veluwe

Deze leuke vrouw is in het dagelijks leven regieverpleegkundige. Naast de verplegende taken heeft ze ook een coachende en coördinerende rol.

Ze woont op zichzelf en komt uit een nuchter en warm gezin met negen kinderen met wie ze regelmatig contact heeft. Ze heeft een aantal goede vriendinnen die ze wekelijks ziet.

Omdat ze onregelmatig werkt, geniet ze ook echt van haar vrije momenten in de week. Ze vindt het heerlijk om in en om haar huis te keutelen (koken, bakken, in de tuin bezig zijn). Ze gaat regelmatig zwemmen of een rondje wandelen. Daarnaast vindt ze het leuk om uit eten te gaan of om voor mensen te koken. Ze houdt van spelletjes, lezen en muziek luisteren.

Ze vindt het geweldig om te reizen en zo nieuwe culturen en natuur te ontdekken. Soms doet ze dit primitief, soms vanuit een hotel. Zolang het maar een mix is van actief en af en toe een dag rust.

Ze houdt van rust, maar ook van avontuur. Ze is een open persoon, heeft fantasie en kan haar gevoelens goed onder woorden brengen. Daarnaast is ze nuchter, stabiel en doelmatig. Ze kan goed luisteren en reflecteren. Soms is ze een tikkeltje onzeker.

Ze zoekt een man (± 28-37 jaar) die stevig in zijn schoenen staat. Hij kan zijn eigen mening geven, maar accepteert ook de mening van anderen. Hij is een makkelijke prater en kan een goed gesprek voeren.

Gelijkwaardig met elkaar omgaan, samen het geloof in God delen en leuke dingen doen, dat is hoe ze het voor zich ziet.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!