Man | 65 jaar | 170 cm

Woont in gemeente Altena

Deze vriendelijke man is in het dagelijks leven vrachtwagenchauffeur. Dit werk doet hij al lang en nog steeds met plezier. Hij heeft zijn zaakjes prima op orde, is zelfstandig en graag bezig.

Hij is fit en ondernemend, rommelt graag in zijn tuin en vindt het ook leuk om te wandelen en fietsen en op een terras een kopje koffie te drinken. Hij houdt van de natuur, maar is ook altijd in voor een bezoek aan een leuke stad of een museum. Hij vindt het ook heerlijk om gewoon ergens op een bankje te zitten en van de omgeving te genieten. Verder kijkt hij graag naar een natuurfilm of een leuke quiz, maar hij vindt programma’s zoals Nederland Zingt of De Verandering ook erg mooi.

Hij heeft een goede band met zijn twee kinderen en kleinkinderen die in de buurt wonen. Hij houdt van gezelligheid en heeft een fijn sociaal netwerk. Hij is lid van de PKN-gemeente in zijn woonplaats en is kerkelijk betrokken.

Qua karakter kun je hem verder omschrijven als zorgzaam en netjes, sociaal en bescheiden. Maar ook makkelijk in de omgang, trouw en stabiel. En hij is een echte doorzetter.

Zijn vrouw is een paar jaar geleden overleden en hij zou het fijn vinden om het leven weer met iemand te delen. De vrouw (± 58-65 jaar) die bij hem past is sociaal en actief. Verder is ze open, hartelijk en positief ingesteld.

Samen leuke dingen doen, maar ook het geloof en lief en leed delen. Dat is waar hij naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!