Vrouw | 66 jaar | 168 cm

Woont op Goeree-Overflakkee

Deze lieve en sprankelende vrouw houdt niet van stilzitten. Ze noemt zichzelf een doe-mens en is graag nuttig bezig. Ze is een buitenmens en rommelt graag in de tuin.

Ze werkt als zzp-er in de zorg (wijkverpleegkundige/terminale nachtzorg) en doet dit vol liefde en overgave, maar ondertussen kijkt ze ook uit naar haar pensioen. Ze kleurt graag buiten de lijntjes en houdt van spontane acties, terrasje pakken, lekker eten, schilderen en muziek. Ze draagt Israël een warm hart toe. Maar ook met een camper rondtrekken, een rondje fietsen, wandelen of wat cultuur snuiven is wel aan haar besteed.

Ze geniet enorm van haar vier (ondernemende) kinderen en zes kleinkinderen. Heeft een leuk sociaal netwerk met vriendinnen die ze regelmatig ziet.

Ze zoekt een zelfstandige man (58-68 jaar) om een mooie vriendschap mee op te bouwen en daarna eventueel een relatie. Hij is eerlijk, betrouwbaar en spontaan. Een warme, open persoonlijkheid die zijn hart laat zien. En ook iemand die haar af en toe haar eigen ding laat doen. Verder vindt ze het leuk als hij humor heeft en van muziek houdt.

Jezelf kunnen zijn bij elkaar, op dezelfde golflengte zitten en die echte verbinding ervaren. Dat is waar ze naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!