Vrouw | 65 jaar | 168 cm

Woont op Goeree-Overflakkee

Deze lieve en sprankelende vrouw houdt niet van stilzitten. Ze noemt zichzelf een doe-mens en is graag nuttig bezig. Ze is een buitenmens en rommelt graag in de tuin. 

Ze werkt als zzp-er in de zorg (wijkverpleegkundige/terminale nachtzorg) en doet dit vol liefde en overgave, maar ondertussen kijkt ze ook uit naar haar pensioen. Ze kleurt graag buiten de lijntjes en houdt van spontane acties, terrasje pakken, lekker eten, schilderen en muziek.  

Ze geniet enorm van haar vier (ondernemende) kinderen en zes kleinkinderen. Heeft een leuk sociaal netwerk met vriendinnen die ze regelmatig ziet. 

Zoekt een zelfstandige man (57-67 jaar) die eerlijk, betrouwbaar en spontaan is. Een warme, open persoonlijkheid die zijn hart laat zien en waarmee ze echt verbinding kan maken. En ook iemand die haar af en toe haar eigen ding laat doen. Verder vindt ze het leuk als hij humor heeft, medisch en/of technisch onderlegd is en van muziek houdt.   

Met haar toekomstige partner zou ze graag willen reizen. Ze draagt Israël een warm hart toe.  Maar ook met een camper rondtrekken, een rondje fietsen, wandelen of wat cultuur snuiven is wel aan haar besteed.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!