Man | 30 jaar | 197 cm

Woont in gemeente Het Hogeland (Groningen)

Deze leuke, goed verzorgde man heeft samen met zijn familie een akkerbouw- en pluimveebedrijf. Na de havo deed hij de opleiding hbo tuin- en akkerbouw en werkte hij een aantal jaren in Ethiopië. Nu werkt hij in het bedrijf aan huis, wat zeker geen 9 tot 5-baan is. Hij geniet van het buiten zijn en kan goed alleen werken, maar vindt het ook fijn om regelmatig wat gezelschap op te zoeken en iets voor de maatschappij te doen. Hij is secretaris van de provinciale afdeling van een politieke partij en zit in diverse agrarische commissies. Verder geeft hij leiding aan de +12-club van de kerk (Ger. Gem.) en helpt graag bij een Present-klus. 

Hij komt uit een groot gezin en woont als enige nog thuis. Hij is een actief persoon en vindt het ook leuk om af en toe op vakantie te gaan, mits dit uitkomt met de werkzaamheden op het bedrijf. Hij heeft al veel landen gezien en houdt van een mix van lekker in beweging zijn en ontspanning.

Je kunt hem verder omschrijven als een harde werker, maar ook een denker en binnenvetter. Hij is avontuurlijk, oplossingsgericht, nuchter, maar ook gevoelig en soms een tikkeltje onzeker. Hij kan zich goed uiten, geeft zijn mening, maar is ook bescheiden. Hij vindt routine fijn, maar heeft wel een open blik.

De vrouw (± 23-30 jaar) die hij zoekt is sociaal en positief ingesteld. Ze is een ondernemend type, staat stevig in haar schoenen, maar is ook open en flexibel. Ze vindt het leuk om mee te denken met het bedrijf en trekt gerust een overall aan om mee te helpen, maar ze kan zich ook stijlvol en vlot kleden bij andere gelegenheden.

Een gelijkwaardige relatie waarin je elkaar aanvult, respecteert en met elkaar kunt sparren. Veel dingen samen doen, maar vooral die verbinding ervaren. En wellicht samen een mooie toekomst opbouwen op de plek waar hij nu woont. Dat is waar hij naar uitkijkt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!