Vrouw | 38 jaar | 163 cm

Woont in gemeente Middelburg

Deze lieve vrouw houdt wel van wat uitdaging. Na de pabo ging ze naar Mozambique waar ze les gaf en mooie projecten heeft opgestart. Nu werkt ze als mentor en leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs. Dit is een pittige baan en ze geniet van de veelzijdigheid, maar het blijft bij haar kriebelen om verder te leren. Momenteel doet ze, naast haar werk, een studie psychologie.

Ze is sportief en loopt een aantal keer per week hard met een loopgroep. Dit doet ze voor de ontspanning, om fit te blijven en voor de gezelligheid. En bij vlagen is ze zelfs best fanatiek. Ze geniet van lekker buiten zijn. Houdt van de zon, de zee, het strand, kamperen en bergwandelen. Haar ideale vakantie is een rondreis met een camper en dan stoppen op mooie plekken, stadjes bezoeken, een paar dagen chillen langs de kust en actief de bergen in.

In haar vrije tijd kan ze echt genieten van een etentje of borrel met vrienden. Verder vindt ze het heerlijk om te lezen, dit varieert van (christelijke) studieboeken tot ‘lekkere weglees’-boeken, muziek te luisteren (christelijk, seculier en klassiek) en te maken, al komt er van dat muziek maken weinig meer de laatste jaren. Ze heeft een piano waar ze graag nog wat beter op zou willen spelen.

Ze is lid van de CGK en is actief in het jeugdwerk van haar kerk. Betrokkenheid bij haar gemeente vindt ze fijn en goed, maar ze kijkt wel over kerkmuren heen en vindt geloofsbeleving belangrijker.

Qua karakter is ze hartelijk, sociaal, avontuurlijk, empathisch en gevoelig. Ze is een creatieve denker, open, maar ook nuchter. Ze is een doorzetter, zoekt altijd uitdaging en vindt heel veel leuk, maar houdt ook van rust, een stabiele basis en huiselijkheid. Ze vindt zichzelf wel kritisch en kan zich snel zorgen maken om anderen. Ze is zorgzaam en hulpvaardig, daarbij vergeet ze zichzelf wel eens.

De man (± 38-46 jaar) die ze zoekt is stabiel, zelfstandig en heeft zijn zaakjes op orde. Maar hij is ook actief, ondernemend en avontuurlijk. Hij praat makkelijk, heeft inlevingsvermorgen, is doortastend en houdt van een goed gesprek en gezelligheid. Hij is positief ingesteld en heeft een levend geloof. 

Een gelijkwaardige relatie, waarin je niet alles samen doet, maar wel alles samen deelt en die echte verbinding ervaart. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!