Man | 42 jaar | 180 cm

Woont in gemeente Barneveld

Deze leuke, sympathieke man vindt het heerlijk om met zijn handen te werken. Hij maakt flink wat uren als heftruckchauffeur en springt af en toe bij als vrachtwagenchauffeur en planner. Hij is gescheiden en vader van drie tieners.

Vroeger sportte hij veel (tafeltennissen, wielrennen), maar dat schiet er tegenwoordig een beetje bij in. Nu maakt hij graag een mooie wandeling door de natuur, bijvoorbeeld over een klompenpad. En hij klust graag in en om het huis. Daarnaast houdt hij ook van uit eten gaan en een terrasje pakken. Maar ook van lekker op de bank een boek lezen of televisie kijken. En als zijn kinderen er zijn, is hij altijd in voor een leuk bordspel. Hij is lid van de Hersteld Hervormde Kerk. 

Hij is praktisch ingesteld, is zorgvuldig en staat graag voor anderen klaar. Verder is hij nuchter, gevoelig en stabiel. Hij is redelijk introvert en voelt zich het meest op zijn gemak in een klein gezelschap, maar geniet wel echt van het contact met anderen. Hij praat makkelijk en kan goed luisteren.

Hij omschrijft de vrouw (± 35-44 jaar) die hij zoekt als ‘een rustige, vlotte vrouw die kan aanpakken, maar ook ontspannen’. Verder is ze open, begripvol, nuchter, ondernemend en positief ingesteld.  

Leuke dingen samen doen, maar elkaar ook de ruimte geven voor eigen bezigheden. Alles delen en er voor elkaar zijn. Dat is hoe hij het voor zich ziet.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!